Ovo mu je čudno pred narednu sezonu u Partizanu...
Željko Obradović, Foto: Starsport

priznao je

Ovo mu je čudno pred narednu sezonu u Partizanu...

Pričao je iskreno i bez dlake na jeziku

Objavljeno: 17:45h

Nova sezona se bliži, pripreme su uveliko počele, suočen sa novim izazovima, i onima koje tek donosi naredna sezona, Balša Koprivica, pokušaće da pokaže mnogo bolje partije, nego što je imao u minuloj sezoni.

Balša je jedini igrač koji je opstao iz tima crno-belih koji je Partizan predstavljao prošle sezone, a za početak, u razgovoru za Meridan sport, mladi centar izneo je utiske i zadovoljstvo što će i dalje biti deo Parnog valjka.

- Na neki način i lep, ali istovremeno i čudan osećaj - uzvratio je u razgovoru za Meridian sport mladi centar.

Jer…

- Maltene se osećam i ja kao da sam došao u novi klub. Nekako je jako čudan osećaj. Svakako, veoma mi je drago što sam ostao i što ću imati prilike da i dalje igram za Partizan.

Balša Koprivica
Balša Koprivicafoto: Starsport

Prošla sezona je za Partizan bila dosta turbulentna, svakakva nekakava… A za Koprivicu je bila posebno – pa recimo – drugačija. Predstavljeno kroz brojke.. Igrao je na 25 utakmica ABA lige, imao prosek od 8,2 poena i 4,6 skokova za 14 minuta na terenu. U Evroligi je deo tima bio na 14 utakmica na kojima provodio 8,15 minuta na terenu i postizao 3,3 poena i imao 1,7 skokova.

Ne želi da se osvrće na prethodno godinu, već je fokusiran na ovu i izazove koje ona nosi, kako za njega, tako i za celu ekipu.

- Nije svaka sezona perfektna ni za jednog igrača, ni za jedan klub. Kao ekipa smo prošli kroz težak period. Ali, imaš takve godine. Ne osvrćem se na prošlost, samo gledam sadašnjost. I to je to. Mislim da će ova godina pred nama biti izvanredna.

Tu je sam skrenuo priču na očekivanja. Na početku priprema ona se uglavnom svode na isto…

- Pre svega, želim da svi ostanemo zdravi.

Dalje…

- Da se svi borimo kao ekipa.

U tom simslu nema dilemu…

- Mislim da su igrači koji su došli već na promociji shvatili šta znači igrati za Partizan. Tek će to da iskuse kada budu krenule utakmice, kada budu videli navijače, osetili atmosferu. I siguran sam da će se boriti. To su sve momci željni dokazivanja i igranja na ovom nivuo. Nisu bez razloga dovedeni ovde. Mislim da će nam prijati kao klubu da imamo neka nova lica koja su gladna pobeda.

Među svim tim novim licima, Koprivica je sreo i jedno dosta dobro poznato – Marija Nakića. Sinove dvojice igrača iz Partizanove šampionske generacije iz 1992, kao i njihove očeve, vodiće Željko Obradović. Što ovom nekom novom Partizanu daje malo onog „instanbulskog šmeka“. Koprivica se na to samo nasmejao.

- Znamo se sto godina, mada nikada pre nismo igrali zajedno, uglavnom jedan protiv drugog. Stvarno mi je drago što možemo da delimo teren zajedno, u istom dresu. Stvarno je sjajno što smo sada zajedno tu - rekao je Koprivica.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.