Oglasio se Nebojša Čović u jeku priprema Crvene zvezde!
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

Sve je otkrio

Oglasio se Nebojša Čović u jeku priprema Crvene zvezde!

Imao je šta da kaže

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde od ponedeljka su u Staroj Pazovi gde se vredno pripremaju za novu sezonu.

Prva faza kojom je praktično otvorena nova takmičarska sezona 2024-2025 će biti odrađena u bazi FSS u kojoj tim ima izvanredne uslove za rad, trajaće do nedelje, a igrači vredno rade dva puta dnevno pod nadzorom prvog trenera Janisa Sferopulosa i stručnog štaba crveno belih.

Nebojša Čović, Janis Sferopulos, Ajzea Kenan
foto: FOTO: KK Crvena zvezda

Od srede ekipa će biti kompletna, jer se timu pridružuju i Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac koji su dobili nekoliko dana odmora nakon nastupa na OI u Parizu i osvajanja bronzane medalje u Francuskoj.

Ekipu je posetio i predsednik kluba Nebojša Čović koji se u razgovoru sa trenerom Sferopulosom i igračima informisao o toku priprema i uslovima koje tim ima u Staroj Pazovi, i takođe upoznao sa najnovijim pojačanjima našeg tima Ajzeoom Kenanom, Kodijem Miler Mekintajerom, kao i Majkom Daumom.

- Kao što znate počele su pripreme našeg tima u Staroj Pazovi gde imamo izvanredne uslove za rad, uz to i neophodan mir koji je u ovom trenutku momcima najvažniji kako bi se dobro pripremili za novu sezonu. Želeo sam i lično od trenera i igrača da čujem utiske jer je ovaj period izuzetno važan i temelj za sve ono što sledi, a vremena do prve takmičarske utakmice nema previše. Želeo sam da im prenesem i na ovaj način veliku podršku koju imaju od svih nas iz kluba. Na njima je da vredno rade i u što boljoj formi dočekaju start sezone. Istovremeno pozivam naše navijače da podrže ove momke u novoj sezoni koja će biti izuzetno naporna i zahtevna, i da kupuju sezonske karte jer se dobro zna šta podrška sa tribina znači igračima i šta je donosila prethodnih sezona - rekao je prvi čovek crveno belih.

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso sport/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.