Kada već neće Partizan, ima ko hoće! Naneli ovo nije zaslužio?
Džejms Naneli, Foto: Starsport

šteta

Kada već neće Partizan, ima ko hoće! Naneli ovo nije zaslužio?

Partizan se ogrešio?

Objavljeno:

Predstavio je KK Partizan novi tim za sezonu 2024/2025 u sklopu crno-bele simfonije koja je bila organizovana u ponedeljak u "MTS dvorani".

Nadali su se Grobari da će njihov miljenik Džejms Naneli potpisati novi ugovor sa crno-belima, međutim, do toga neće doći.

Džejms Naneli  i Željko Obradović
Džejms Naneli i Željko Obradovićfoto: Starsport

Zahvalio se Željko Obradović na promociji tima svima koji su prošle sezone nosili crno-beli dres. Opraštao se Partizan od Kevina Pantera, Alena Smajlagića, Zeka Lideja itd, ali niko iz kluba nije napisao apsolutno ništa o Naneliju, čuvenom "crnom strelcu" koji je svojim partijama kupio srca navijača "parnog valjka".

I kada su se drugi krili iza problema Naneli je bio tu da digne Partizan iz pepela... Ipak, to nije bilo dovoljno za ostanak u klubu, a incident sa Stefanom Lazarevićem je sigurno kumovao ovakvom raspletu na relaciji Naneli - Partizan.

Ipak, poznata navijačka stranica navijača Partizana "Trash romantizam", poželela je sreću Naneliju, jer kada klub već neće, onda moraju verni Grobari.

Ko zna, možda se Partizan oglasi i pozdravi se sa Nanelijem, jer on je to zaslužio - verovatno i više nego pojedinci koji su ovog leta napustili crno-bele.

Bonus video:

00:09

Naneli izasao na zagrevanje

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.