Stigao novi Fakundo Kampaco u Partizan - kakva bomba posle ''crno-bele simfonije''!
Željko Obradoviž, Foto: Starsport©

grobari u transu

Stigao novi Fakundo Kampaco u Partizan - kakva bomba posle ''crno-bele simfonije''!

Predstavljaće veliko pojačanje za četu Željka Obradovića

Objavljeno: 15:54h

Košarkaški klub Partizan u ponedeljak je predstavio novi tim za sezonu 2024/2025.

Na manifestaciji u "MTS dvorani" pod nazivom "crno-bela simfonija", našli su se svi igrači koji će naredne sezone braniti boje Parnog valjka, osim jednog - Karlika Džonsa, a razlog njegovog odsustva bio je taj što nije stigao u Beograd.

Dan kasnije, odnosno u utorak, sjajni Amerikanac je sleteo u glavni grad Srbije, gde će se priključiti ekipi i klupskim obavezama, kao i trenažnom procesu.

Džons će moći na svoj prvi trening u novom klubu nakon što obavi lekarski pregled pod budnim okom Mome Jakovljevića - doktora Partizana.

Sjajni plej je pažnju na sebe privukao u dresu reprezentacije Južnog Sudana gde je malo reći briljirao, a najviše će se pamtiti njegova partija protiv Sjedninjenih Američkih Država pred Olimpijske igre, gde je ostvario tripl-dabl učinak.

Karlik Džons
Karlik Džons foto: JB Autissier / Panoramic / Profimedia

Postao je Džons prava noćna mora za izabranike Stiva Kera, a u ponovom orkšaju sa drim-timom, ali sada u drugom kolu grupe C igara u Parizu, meč je završio sa 18 poena i 7 asistencija.

Amerikanac u ugovoru ima "NBA out" klauzulu po kojoj je imao pravo da do isteka 25. jula parafira saradnju sa nekim od klubova iz najjače lige na svetu, čime bi Partizan profitirao 600.000 evra na ime obeštećenja.

Na svu sreću, za crno-bele, ponuda u pomentom roku nije pristiga na adresu Parnog valjka, te je tako Džons ostao u Partizanu.

A, podsetimo, u tom trenutku, nastala je potpuna pomama za Karlikom nakon što je pokazao kakav kvalitet poseduje i da će ona ekipa koja ga bude angažovala imati fantastično pojačanje.

Novoformirani tim Željka Obradovića za predstojeću sezonu, prvi zajednički trening, odradiće u utorak od 17 časova.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.