Najbolje za kraj - stiže bomba?
Bogdan Bogdanović i Željko Obradović, Foto: Starsport©

bomba

Najbolje za kraj - stiže bomba?

Crno-beli u transu

Objavljeno:

Glavna meta spekulacija jeste Davis Bertans, nekadašnji igrač Partizana koji je procvetao baš u crno-belom dresu kod Duška Vujoševića pre 10 godina. Od 2016. u NBA ligi je, ali ovoga leta postao je slobodan igrač. Onog momenta kada je Šarlot objavio da neće nastaviti saradnju sa Letoncem, navijači Partizana su očekivali da dođe u Partizan, ali od toga nije bilo ništa u julu.

Davis Bertans skroz levo
Davis Bertans skroz levo foto: Saša Pavlić Koky

U tom periodu je ''Mozzart sport'' pričao i sa agentom Bertansa koji je poručio da je apsolutni prioritet sjajnog šutera da pronađe novi klub u NBA ligi i da sve ide ka tome. Doduše, od tada je prošlo više od mesec dana i još uvek nije potpisan bilo kakav NBA ugovor, a na poslednje poruke oko spekulacija nije odgovarao do objavljivanja ovog teksta.

Davis Bertans u dresu Vašington Vizardsa
Davis Bertans u dresu Vašington Vizardsa foto: EPA/Erik S Lesser

Ipak, još jednom treba naglasiti da ne postoji nikakav nezvanični nagoveštaj da bi Bertans zaista mogao da bude deo Partizana ove sezone, ali ako sprema neko igračko iznenađenje kao je predsednik crno-belih najavio, najrealnije je da to bude baš Letonac koji bi popunio jedinu poziciju na parketu koja je preostala - krilni centar.

Davis Bertans
Davis Bertans foto: Starsport©

Ostaje nam da vidimo koje će to iznenađenje prirediti Partizan i da li će se neko novo misteriozno pojačanje pojaviti na koje niko nije računao, saznaćemo ponedeljak od 20 časova. Sada možemo da konstatujemo da su crno-beli napravili izuzetan potez organizovanjem ovakvog događaja jer već više od mesec dana navijači isključivo pričaju o „Crno-beloj simfoniji“ koja je rasprodata za svega dva minuta.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Espreso / Mozzart sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.