Dve bombe u jednom danu za Zvezdu!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

delije u transu

Dve bombe u jednom danu za Zvezdu!

Sjajan potez kluba

Objavljeno: 12:50h

Ajzea Kenan je zajedno sa Jagom dos Santosom stigao u Beograd.

Četa Janisa Sferopulosa za narednu sezonu je skoro pa gotova, odnosno, nedostaje samo jedna slagalica, ako pričamo o želji Delija, nedostaje Filip Petrušev.

Janis Sferopulos
Janis Sferopulos foto: Starsport©

Da li će upravo srpski reprezentativac biti poslednje pojačanje ovog letnjeg prelaznog roka ili će izbor pasti na nekom drugom igraču, ili će se crveno-beli odlučiti da zatvore roster, ostaje nam da vidimo.

Do sada su neki igrači već pristigli u glavni grad Srbije, spremni da započnu prireme u novom dresu, sa novim ambicijama, vatrenim navijačima, ludom atmosferom, spremni da osete čar derbija, tu posebnu emociju kada izađeš na teren, i taj ogroman pritisak, koji te nosi na sve strane, a ti, ipak, moraš da se iskontrolišeš.

Jago dos Santos
Jago dos Santos foto: Starsport©

Novopečeno pojačanje crveno-belih - Ajzea Kenan imao je posebnu poruku za Delije, dok je i Zvezdin starosedelac imao da izusti po koju lepu reč za navijače šampiona Srbije.

- Stvarno se radujem što ću vas videti, siguran sam da znate mnogo toga o meni i ja se radujem što ću naučiti mnogo toga o vama. Hvala vam što ste me prihvatili i hvala vam na dobrodošlici. Čuo sam sjajne stvari o ovom gradu, kao i o timu i znam dosta igrača protiv kojih sam igrao. Stvarno se radujem i srećan sam što sam ovde. Let iz Hjustona je bio dug i stvarno sam srećan što sam ovde - rekao je Kenan.

Miljenik "delija" Jago Dos Santos pred svoju drugu sezonu u crveno-belom dresu dao je dosta kraću izjavu.

- Jako mi je drago, vratio se Jago - rekao je Zvezdin Brazilac.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.