''Uhvaćena'' dva reprezentativca Srbije!
Košarkaši Srbije, Foto: Aytac Unal / AFP / Profimedia

najnovije vesti

''Uhvaćena'' dva reprezentativca Srbije!

Sve je izašlo na videlo

Objavljeno: 10:07h

Košarkaška reprezentacija Srbije iza sebe ima poprilično zanimljiv period, ako se tako može nazvati. Orlovi su osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, a i te kako su to umeli da proslave u Fransukoj, ali i u Beogradu, dok su sad neki od njih otišli i na odmor. Između ostalog, Bogdan Bogdanović i Aleksa Avramović su zajedno otišli u Crnu Goru.

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanovićfoto: Sameer Al-Doumy / AFP / Profimedia

Bogdanović je bio među najveselijima tokom proslava, pošto je prvo slavio bronzanu medalju, potom je bio i na svadbi Nemanje Dangubića, a na sve to je došao i njegov rođendan. On je iskoristio dane odmora, kako bi otišao i na more.

Sa njim je bio i Aleksa Avramović, još jedan bronzani Orao iz Pariza, koji je stigao da proslavi u Beogradu, ali i da ode do rodnog Čačka gde je dočekan na spektakularan način, a sada su njih dvojica zajedno otišli u Crnu Goru.

Aleksa Avramović
Aleksa Avramovićfoto: Aris MESSINIS / AFP / Profimedia

Jedna navijačica ''uhvatila'' je njih dvojicu i iskoristila priliku da se slika sa njima, a tu sliku je potom podelila sa javnošću na društvenoj mreži X, a fotografija je napravljena u Ribarskom selu u Herceg Novom.

Poslednjih dana se spekuliše i o mogućem odlasku Alekse Avramovića u NBA ligu, tako da će možda zajedno sa Bogdanom i za Ameriku da ode.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

Espreso / Telegraf / Prenela: I.K


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.