Čović otkrio situaciju sa Petruševim!
Foto: Starsport©

vraća se ili ipak ne?

Čović otkrio situaciju sa Petruševim!

Već nedeljama se spekuliše o njegovom povratku na Mali Kalemegdan

Objavljeno:

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović prokomentarisao je situaciju u vezi sa Filipom Petruševom.

Već nedeljama se spekuliše o njegovom povratku na Mali Kalemegdan, ali još ništa nije rešeno. Pojedini mediji su javljali da su se dve strane dogovorile, Olimpijakos je to demantovao, ali se u međuvremenu u Pirej vratio Saša Vezenkov.

- Nije se Zvezda ništa dogovorila. Mi smo bili u razgovorima sa Petruševim, da vidimo da li ima želju da se vrati. On je izrazio želju, radili smo na tome i radimo. Pogotovo što se vratio Vezenkov. Olimpijakos ima drugi problem, povreda Fala. Ne znam da li se vratio - rekao je Čović gostujući na TV Prva.

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Starsport©

U međuvremenu, pojavila se mogućnost i za njegov povratak uNBA ligu, zahvaljujući sjajnim nastupima na Olimpijskim igrama.

Bio je jedan od ključnih igrača Srbije na putu do bronzane medalje sa skoro deset poena po meču za 23 minuta po utakmici.

Prošle sezone je prosečno beležio 7,9 poena uz 3,7 skokova u Evroligi za Olimpijakos, u koji je stigao nakon neuspešne epizode u NBA početkom prethodne sezone (Filadelfija i Sakramento).

Matijas Lesor i Filip Petrušev u duelu
Matijas Lesor i Filip Petrušev u duelu foto: Starsport©

Prethodno je igrao za Zvezdu u sezoni 2022/2023, nakon sezone u Anadolu Efesu sa kojim je osvojio Evroligu, a ponikao je u Megi.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

Espreso / B92 sport / Prenela: I.K


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.