Šok: Ovo je razlog svađe Pešića i Đokovića - zbog ovoga je sve puklo?
Svetislav Pešić i Novak Đoković, Foto: FOTO: Nemanja Nikolić/Kurir

da li je moguće?

Šok: Ovo je razlog svađe Pešića i Đokovića - zbog ovoga je sve puklo?

Ovo nismo očekivali

Objavljeno:

Poslovi članova njihovih familija vezani za košarkaški klub iz Emirata bili su povod za žustar razgovor legendarnih asova prilikom proslave medalja sa Olimpijskih igara.

Fotografije Kurira, kao i reči izveštača s lica mesta otkrile su da je došlo do rasprave između Svetislava Pešića i Novaka Đokovića na proslavi olimpijskih medalja!

Naime, reč je o raspravi oko košarkaškog kluba Dubai, a za njega su bile vezane porodice Đoković i Pešić. Tačnije, Đorđe Đoković, Novakov brat, kao i Marko Pešić, sin selektora Srbije. Takođe, čak je i sam Pešić bio u planovima za mesto trenera ovog novoformiranog kluba.

Svetislav Pešić i Novak Đoković
Svetislav Pešić i Novak Đokovićfoto: FOTO: Nemanja Nikolić/Kurir

Postojala je opcija da za trenera bude angažovan upravo Svetislav Pešić nakon što istekne ugovor sa KSS. Prema nekim informacijama, uključen je bio i Marko Pešić, ali je on figurirao kao deo uprave kluba iz Emirata, verovatno kao direktor. Tu je došlo do problema, a cela priča stigla je i šeika koji je finansijski stajao iz kompletnog projekta.

Nisu mu se dopale raznorazne igrarije na tu temu, pa je odlučio da dalje nastavi bez obe te strane. Novak je tražio odgovore od Karija upravo na temu Dubaija, a Pešić mu se pravdao kako on nije bio deo nikakvih priča niti zakulisnih radnji koje se tiču tog novoformiranog kluba.

Svetislav Pešić i Novak Đoković
Svetislav Pešić i Novak Đokovićfoto: FOTO: Nemanja Nikolić/Kurir

Da li su pala neka obećanja koja su bila prekršena, ostaće nepoznato, ali sve to je puklo preko noći. Nole i Kari jesu na kraju završili zajedno u klubu zagrljeni i u slavljeničkoj atmosferi, ali je i dalje ostalo sve nerešeno na relaciji Marko Pešić -Đorđe Đoković.

Umesto dogovora i da zajedno budu deo kompletne priče zvane KK Dubai, na kraju su i jedni i drugi ostali bez unosnog posla.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

Espreso / Kurir / Prenela: I.K


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.