Obradović sredio brutalno pojačanje Partizanu (Foto)
Željko Obradović, Foto: Starsport©

GROBARI NA NOGAMA!

Obradović sredio brutalno pojačanje Partizanu (Foto)

Ogroman potpis za crno-bele

Objavljeno:

KK Partizan je angažovao veliki broj igrača, ali samo su Vanja Marinković, Frenk Nilikina i Gabrijel Ife Lundberg.

Iz Danske se javio poslednji pomenuti i otkrio kako je postao novi igrač crno-belih uz poruku šta Grobari mogu da očekuju od njega na parketu.

Ife Lundberg u dresu Virtusa iz Bolonje u sezoni 2023/24 Evrolige
Ife Lundberg u dresu Virtusa iz Bolonje u sezoni 2023/24 Evroligefoto: Michele Nucci/IPA Sport / ipa-ag / IPA / Profimedia

- Uzbuđen sam. Biću deo novog projekta, znam da se pravi nova ekipa. Nisam mogao da propustim priliku da zaigram u Beogradu. Svaki put kada sam igrao protiv Partizana bilo je neverovatno iskustvo, rekao sam bio sebi da moram nekada u karijeri da zaigram ovde i baš mi je drago što se to već sada ispunilo. Legendaran tim, sa legendarnim trenerom i navijačima o kojima bruji cela Evropa. Zaista sam sebe zamišlljao u ovom dresu kako igram pred ovim navijačima u punoj Areni u Beogradu - kaže Lundberg u razgovoru za Mozzart Sport.

Sada je pitanje kako je došlo do dogovora sa klubom iz Humske?

- Pozvao me je Željko Obradović, bio je to prijatan razgovor. Ne previše dugačak. Kada te zove najtrofejniji trener Evrolige, onda i nema previše razmišljanja, premišljanja... Veoma brzo smo se dogovorili.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport©

Otkriva da je bilo nekoliko razgovora sa crno-belima.

- Trener Obradović me je pozvao, rekao bih da opipa puls. Da vidi kako ja razmišljam. Pitao me je da li sam razmišljao o Partizanu i da li sam zainteresovan. Odgovorio sam mu da jesam zainteresovan i posle toga su dogovoreni neki detalji. Sve je išlo glatko.

Od konkurencije ga izdvajaju ti bitni šutevi koje uzima i pogađa.

- Nikada se nisam bojao takvih situacija. Zapravo najviše volim takve situacije, velike... Bitne. Imamo samopouzdanje da uzmem i pogodim te šuteve, pre svega jer znam koliko sam vremena uložio u treninge. Radim neprestano na sebi i to je proizvod svega.

Navijači Partizana mogu da očekuju da pogađa pobedničke šuteve?

- Postavljate sada visoko lestvicu. Obožavam to. Ne bežim od odgovornosti i pritiska. Želim to. Naravno sve u službi ekipe. Želim da pobeđujemo kao tim - poručio je Lundberg.

Bonus video:

00:17

Grobari skandiraju: NEMOJTE DA IDETE

(Espreso/Mozzart Sport/B.Brezovac/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.