''Kuva'' se nova transfer bomba u Zvezdi?
Janis Sferopulos, Foto: Starsport©

delije u ekstazi

''Kuva'' se nova transfer bomba u Zvezdi?

Evo šta je imao da kaže trener crveno-belih Janis Sferopulos

Objavljeno: 12:08h

Crvena zvezda je tokom ovog letnjeg prelaznog roka uspela da zadrži okosnicu tima, ali je dovela i Nikolu Kalinića, Kodi-Miler Mekintajera, Ajzeju Kenona, Majka Dauma, Ognjena Dobrića i Uroša Plavšića i tako povećala kvalitet na pozicijama gde je ''škripelo''.

Nikola Kalinić u dresu Crvene zvezde
Nikola Kalinić u dresu Crvene zvezde foto: Starsport©

Pozicija krilnog centra i dalje nije rešena sa obzirom da je propao transfer Filpa Petruševa, a da li će se crveno-beli okrenuti drugim opcijama ili će ipak zaključati roster, te teme se dotakao trener kluba sa Malog Kalemegdana - Janis Sferopulos.

Iskusni stručnjak je u razgovoru za grčku "Gazetu", pričao o rosteru crveno-belih naredne sezone

Janis Sferopulos
Janis Sferopulos foto: Starsport©

- Da li smo završili sa pojačanjima? Možda i ne. Kao prvo, pojačanja koja smo doveli su tu da ojačaju već postojeći roster, ali mi želimo košarkaše koji imaju plej-of iskustvo, kao i iskustvo igranja u finalima. Takođe, da ojačamo srpski element koji bi jedan srpski tim trebalo da ima sa što više domaćih igrača koje možete da pronađete.

- To je ono što smo pokužavali da uradimo. Imamo pun roster, imamo tri igrača na skoro svakoj poziciji i mislim da je sada samo do nas da budemo još bolji u Evropi u odnosu na prošlu godinu. Prošla sezona se završila vrlo dobro, osvojili smo tri titule, ali želimo bolje u Evropi, da budemo konkurentni u svakoj utakmici - rekao je trener Crvene zvezde.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.