Partizan doveo najveće pojačanje prelaznog roka!
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

pravi ubica

Partizan doveo najveće pojačanje prelaznog roka!

Kraj sage

Objavljeno: 07:23h
I K

Karlik Džons je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom. Međutim, njegove nestvarne partije protiv SAD-a su privukle pažnju klubova iz NBA franziše, čime se njegov boravak u Beogradu naredne sezone dovodio u pitanje.

U meču odigranom u Londonu zabeležio je tripl dabl – 15 poena, 11 skokova i 11 asistencija.

Karlik Džons
Karlik Džons foto: JB Autissier / Panoramic / Profimedia

Razlog zbog čega je bilo pitanje da li će naredne sezone nositi crno-beli dres jeste što Amerikanac u ugovoru ima "NBA out" klauzulu po kojoj Džons ima pravo da do isteka 25. jula potpiše ugovor sa nekim od klubova iz najjače lige na svetu, čime bi Partizan profitirao 600.000 evra na ime obeštećenja.

Pomenuti rok je prošao, a sa obzirom da nije bilo odgovarajućih ponuda, sjajnog plejmejkera ćemo od naredne sezone gledati u dresu Partizana.

To je, nešto posle ponoći, potvrdio i predsednik Parnog valjka Ostoja Mijailović na mreži ''X'', čime je oduševio Grobare.

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailovićfoto: Starsport

- Eto, prošlo je 12 da bi "po novom" za nas ipak ostalo 11. Ali radimo i dalje - napisao je Mijailović na društvenoj mreži "X" u opisu fotografije na kojoj se našlo sad već kultno "Lakuuuu noć" Novaka Đokovića.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.