Veliki preokret na pomolu i šamar za Partizan?
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

uf...

Veliki preokret na pomolu i šamar za Partizan?

Tako blizu, a tako daleko...

Objavljeno:

Odjeknula je danas informacija po društvenim mrežama, ali i srpskim medijima da je reprezentaivac Srbije Aleksej Pokuševski na korak do prelaska u Partizan Da ga samo paraf na ugovoru deli od dolaska u klub za koji od malena navija. Ipak, situacija je u ovom momentu nešto drugačija. Kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, Pokuševski i dalje sebe vidi u NBA ligi i čeka na poziv kluba iz Sjedinjenih Američkih Država.

Već je poznato da je dobio otkaz u Šarlotu pre nekoliko nedelja i tada smo pisali da je za Pokuševskog primarno da ostane u NBA ligi gde je od 2020. godine. Za sada nije dobio ponudu koju priželjkuje, ali kako saznaje Moozzart sport i dalje je spreman da čeka.. Ako adekvatna ponuda iz NBA lige ne stigne, onda postoji mogućnost za povratak u Evropu.

Aleksej Pokuševski
Aleksej Pokuševski foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Tu je Partizan realan favorit da ga dovede. Crno-belima trenutno fali igrač na toj poziciji - krilnog centra, koji može da pokriva još jedno mesto na parketu i ono što je još važnije. Srpski je košarkaš.

Ipak, za sada se čeka razvojoj čitave situacije.

Za to vreme Pokuševski se nalazi na pripremama reprezentacije Srbije gde pokušava da izbori mesto u ekipi na Olimpijskim igrama u Parizu.

Podsetimo da je Partizan do sada doveo Vanju Marinkovića, Ife Lundberga i Frenk Nilikina. Oni su ozvaničeni, mnogo je više onih koji nisu ozvaničeni, ali su dogovoreni i igraće u crno-belom naredne sezone. Tu su Arijan Lakić, Mario Nakić, Sterling Braun, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Karlik Džon i Brendon Dejvis... Na ovu grupu igrača potrebna su barem još dva imena, za sada to nije Aleksej Pokuševsi, videćemo da li će biti.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Espreso / Mozzart sport / Prenela: Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.