"Da nije Jokića, Amerikanci ne bi zvali Embida..." Poznati reper ponizio nadmenog Džoela (VIDEO)
Džoel Embid i Nikola Jokić, Foto: Tim Nwachukwu / Getty images / Profimedia

BEZ DLAKE NA JEZIKU

"Da nije Jokića, Amerikanci ne bi zvali Embida..." Poznati reper ponizio nadmenog Džoela (VIDEO)

Centar će na takmičenju imati zvaničan debi u dresu "jenkija"

Objavljeno:

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država su glavni favoriti za osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama pošto je Stiv Ker okupio "drim tim."

Predvodnik je Lebron Džejms, a u sastavu u Lilu i Parizu biće i Džoel Embid koji će na takmičenju imati zvaničan debi u dresu "jenkija."

Džoel Embid na treningu SAD-a
Džoel Embid na treningu SAD-afoto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Zanimljivo, prvi protivnik u C grupi je Srbija, a tu su još Južni Sudan i Portoriko. Poznati ameički reper Mase dao je zanimljivu izjavu o prisustvu centra u ekipi.

- Bez ikakve uvrede za Džoela Embida. Samo iznosim svoje zapažanje o ovome, jedini razlog zašto te SAD želi u svom timu je taj što im daješ najbolju šansu za pobedu. I da nije momka po imenu Džoker, verovatno im ne bi ni bio potreban u timu. Ali zato što postoji Nikola Jokić, traže te da budeš u timu SAD jer sa svim tim krilnim igračima, Lebronom, Kevinom Durentom, Edvardsom… Ništa od toga ne bi značilo, jer postoji momak po imenu Džoker u protivničkom timu. To je jedini razlog zašto su te zvali, jer znaju da Entoni Dejvis neće biti dovoljan protiv Džokera - rekao je Mase u jednom podkastu.

Bonus video:

00:29

Nikola Jokić

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.