SA KOŠARKAŠIMA HRVATSKE SE TUKAO I POZNATI FUDBALER, PESNIČILI SE DO ZORE: Novi detalji užasa! (VIDEO)
Tuča, Foto: Printscreen

pesnice na sve strane

SA KOŠARKAŠIMA HRVATSKE SE TUKAO I POZNATI FUDBALER, PESNIČILI SE DO ZORE: Novi detalji užasa! (VIDEO)

Pojavili su se novi detalji tuče u kojoj su učestvovali košarkaši Hrvatske

Objavljeno:

Sada je stigla i nova informacija koju su objavili grčki mediji, a to je da je sa košarkašima bio i hrvatski fudbalski reprezentativac Tin Jedvaj (28).

U pitanju je osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Rusiji koji igra u Atini za Panatinaikos, tako da se u toku večeri sreo sa košarkašima svoje reprezentacije.

- Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere, selektor se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta u odnosu na potrebe igrača. Nakon teških višenedeljnih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj pre povratka svojim kućama ili klubovima. Tokom druženja u jednom od klubova u Atini neki od naših igrača napadnuti su najpre verbalno, a zatim i fizički što je na kraju uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara - navodi se u saopštenju HKS.

Ostaje da se vidi krajnji epilog ovog skandala...

Bonus video:

15:17

ŠOK UPOZORENJE KARDIOHIRURGA: Ako se ništa ne preduzme, ZA 30 GODINA BIĆE 3 MILIONA MANJE LJUDI U SRBIJI! Ovo je glavni razlog

(Espreso / J.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.