BRUTALNO POJAČANJE! Bejbi Lesor u Partizanu
Matijas Lesor, Foto: Starsport

konačno

BRUTALNO POJAČANJE! Bejbi Lesor u Partizanu

Velika akvizicija crno-belih

Objavljeno: 22:13h

Čekalo se tokom prošle sezone da neko od novopečenih centara zaigra u maniru bivšeg asa Partizana, a danas šampiona Evrope sa Panatinaikosom, Matijasa Lesora.

Frenk Kaminski i Bruno Kaboklo, jednostavno rečeno, ne zna se ko je bio gori na parketu - ko je od pomenutog tandema bio mislima što dalje od Beograda i crno-belog dresa.

KK Partizan
KK Partizanfoto: Starsport©

Kao pali sa kruške, nisu ni mogli, ali ni umeli, da nadomaeste odlazak Matijasa Lesora iz Partizana, juna 2023. godine.

Lutalo se tokom cele godine i na kraju zalutalo u ćorskokak bez osvojenog trofeja, a usput i četiri izgubljena finala. Kakvo je stanje bilo u crno-belom taboru, Željku Obradoviću treba skinuti kapu sa za sve šta je uradio sa "rasturenim" odnosima u timu.

Bio je čak i ponovo na korak od TOP 8 faze Evrolige, ali sreće nije bilo u završnicama mečeva. I kako da je bude kada je većina igrača Partizana mislima bila ko zna gde...

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: BURAK AKBULUT / AFP / Profimedia

Zato je Partizan ovog leta odlučio da promeni sve, a reči Željka Obradovića u emsiji "360 stepeni" na " TV N1", da iz kluba može da ode svako ko se ne oseća dovoljno motivisanim, uveliko se i obistinjuju.

Posle Pantera, Ledeja, Kaminskog, red je došao i na Alena Smailagića, Pi Džej Doužera i Mateuša Ponitku, uz Bruna Kabokla koji je odavno "zapalio" iz Srbije.

KK Partizan
KK Partizanfoto: Starsport

U klub su u međuvremenu stigla neka nova imena, a bivši centar Efesa i novi član Partuzana, Tajrik Džons, zanimljivo je pojačanje koje će od naredne sezone dizati Grobare na noge.

Tajrik Džons
Tajrik Džonsfoto: EPA/ANDREJ CUKIC

Kako svojim zakucavanjima, enerrgijom, motivom i željom, tako i stilom igre koji će gotovo sigurno dodatno podizati temperaturu u krcatoj Beogradskoj areni.

"Novi Lesor" je bez dileme stigao u Partizan! Spreman i da se "pobije" ako je to potrebno, ali i podvikne. To je potrebno novom Partizanu - energija i strast!

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.