DUBAI KRADE PARTIZANU IGRAČA?
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

parni valjak

DUBAI KRADE PARTIZANU IGRAČA?

Panter, Ledej i Smailagić su napustili Parni valjak, ali izgleda da će se još jedan košarkaš oprostiti od crno-belog dresa

Objavljeno:

Košarkaš Partizana u prethodne dve sezone, Danilo Anđušić, na listi je želja novog člana ABA lige. Naime, kako saznaje MaxBet Sport, tridesetčetvorogodišnji bek šuter je u pregovorima sa novoformiranim košarkaškim klubom iz Dubaija!

Pošto je izvesno da, kao i većina prošlosezonske ekipe, neće ostati u timu koji sa klupe predvodi Željko Obradović, Anđušić je izašao na tržište i odmah privukao pažnju ekipe koju će kao trener u debitantskoj kampanji predvoditi Jurica Golemac.

Danilo Anđušić u duelu sa Milošem Teodosićem
Danilo Anđušić u duelu sa Milošem Teodosićem foto: Starsport

Međutim, kako se može čuti, iako je dogovor dve strane bio praktično postignut, ceo posao je malo usporio nakon informacije da Dubai u svojoj prvoj sezoni ipak neće igrati u Evrokupu, već će se takmičiti samo na Jadranu.

Premda se ta, sada već činjenica, nije dopala trojkašu iz Beograda, dve strane su i dalje u kontaktu sa idejom da se sve na kraju završi potpisivanjem ugovora, najverovatnije jednogodišnjeg sa opcijom produženja.

Rasplet situacije se očekuje u narednim danima, a ako bi pristao da potpiše za tim koji kao rukovodioci predvode Dejan Kamenjašević i Đorđe Đoković, Anđušić bi se pridružio zemljaku Nemanji Dangubiću i hrvatskom veteranu Leonu Radoševiću, koji su navodno već postigli dogovor sa klubom iz pustinje.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

(Espreso/MaxBet sport/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.