KONAČNO! Novi Zek Ledej potpisuje za Partizan?
Zek Ledej, Foto: Starsport©

BOMBA

KONAČNO! Novi Zek Ledej potpisuje za Partizan?

Crno-beli nadomak novog velikog pojačanja?

Objavljeno:

Mučio se Partizan tokom prošle sezone da dovede adekvatnu zamenu za Matijasa Lesora sa kojim je došao na korak od fajnal-fora Evrolige 2023. godine.

Lesor je otišao u Panatinaikos, a Partizan je prvo angažovao Frenka Kaminskog, a zatim i Bruna Kabokla u nadi da će zajedno sa Alenom Smailagićem, Balšom Koprivicem i Zekom Ledejom pokriti rupu u timu koja je nastala odlaskom Francuza u Atinu.

Matijas Lesor
Matijas Lesorfoto: Starsport©

Od te "rabote" nije bilo ništa! Partizan se raspao kao stara Jugoslavija, Kaboklo je pobegao u SAD kao i Kaminski, koji je jedva dočekao da napusti crno-bele. Zašto i zbog čega? To je samo Kaminskom jasno...

Tajrik Džons
Tajrik Džonsfoto: EPA/ANDREJ CUKIC

Partizan je nakon neuspešne sezone ušao u ozbiljnu rekonstrukciju tima, a pored Tarika Džonsa, "leteće četvorke" koja bi vrlo lako mogla da odmeni Alena Smailagića koji je već spakovao kofere i otišao za Kaunas - crno-beli su se nameračili na još jednog igrača.

Reč je o Ajzei Majku, kanadskom košarkašu koji je prošle sezone žario i palio u dresu francuskog Burga. Odlaskom Zeka Ledeja u Olimpiju iz Milana koji je činio podlednji bastion crno-bele odbrane, Partizan mora da pronađe novu defanzivnu snagu pod obručem, kao i novi tandem koji bi terorisao protivnički igrače u Evroligi. Nekada su to bili Lesor i Ledej...

Zek Ledej
Zek Ledejfoto: Starsport©

Reč je o izuzetno snažnom 203 cm visokom krilnom igraču, moćnih fizičkih predispozicija. On i Tarik Džons bi mogli biti jaka defanzivna linija u narednoj sezoni, a sam Ajzea Majk legitimni naslednik Zeka Ledeja u crno-belom dresu?

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso sport/Meridian sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.