VELEOBRT: Partizan ostaje bez Smailagića?
Alen Smailagić, Foto: Starsport©

šok

VELEOBRT: Partizan ostaje bez Smailagića?

Iako je bilo priča da su crno-beli blizu dogovora sa Alenom, situacija se drastično promenila...

Objavljeno: 15:18h

Čini se da energični centar Alen Smailagić i Partizan nisu uspeli da dođu do dogovora oko produžetka saradnje

Lista igrača koji su ovog leta otišli iz Partizana bi mogla da postane još duža s obzirom da je Alen Smailagić na pragu odlaska iz Partizana. Kako Mozzart sport saznaje, potencijalni srpski reprezentativac se nalazi pred potpisom za litvanski Žalgiris koji mu je ponudio sjajne uslove i po svemu sudeći uspeo da ga privoli u svoje jato.

Alen Smailagić u duelu sa Lukom Mitrovićem
Alen Smailagić u duelu sa Lukom Mitrovićemfoto: Espreso/Tamara Trajković

Iako je energični centar prethodnih nedelja bio u razgovorima oko produžetka saradnje sa crno-belima, dve strane nisu uspele da pronađu zajednički jezik tako da se popularni Smajli nalazi pred izlaznim vratima kluba u kojem je proveo prethodne tri sezone.

Smailagić je u tek okončanoj sezoni imao mnogo problema sa povredama pa time nije ni uspeo da ponovi partije od pre dve godine kada je bio jedan od uticajnijih igrača u timu Željka Obradovića. Ipak, i pored toga, crno-beli su imali želju da potpišu novi ugovor sa momkom iz Koteža koji je nedavno uplovio u bračne vode.

I pored nešto slabije sezone, Smailagić je zbog svojih fizičkih karakteristika i godina bio tražena roba u evroligaškom društvu pošto se za njegove usluge interesovala i Baskonija.

Međutim, Baskijci nisu bili toliko ozbiljni za razliku od ekipe iz Kaunasa koja nakon razočaravajuće sezone kako u Evropi tako i u domaćim okvirima, pravi potpuni igrački remont. Klub su već napustili Edmond Sumner, Demetre Rivers i Rolands Šmits, a blizu odlaska je i Kinan Evans.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

(Espreso/Mozzart sport/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.