VELEOBRT: Meli u Partizanu?
Foto: Starsport

bomba

VELEOBRT: Meli u Partizanu?

Partizan vredno radi u letnjem prelaznom roku

Objavljeno:

Nikolo Meli je postao slobodan igrač u izboru nove sredine jer se nedavno i zvanično oprostio sada već možemo reći od svog bivšeg kluba Olimpije Milana.

Danima unazad se priča o tome kako su za njega zainteresovani Partizan i istanbulski Fenerbahče.

Meli je na to imao da kaže sledeće:

Nikolo Meli
Nikolo Meli foto: Simone Lucarelli/IPA Sport / ipa / imago sportfotodienst / Profimedia

- Nisam razmišljao o odlasku, ali poštujem odluku kluba. Voleo bih da sam ostao, ali u ovim situacijama obe strane moraju da imaju želju da se saradnja nastavi što nije bio slučaj. Malo sam razočaran što ljudi misle da sam ja odlučio da odem iz Milana i to mi se nije dopalo - objasnio je Meli za Korijere dela Sera. Meli ima 33 godine i u januaru će napuniti 34 pa se veruje da je to glavni razlog odlaska iz "grada mode". - Da li je to razlog ili nešto drugo morate da pitate klub. Nakon titule sam razgovarao sa Etoreom Mesinom i ponudi koju sam dobio u aprilu, jedinoj koju su mi poslali. Rekao sam da sam ovde već 7,8 godina i da to mora da ima neku vrednost. Ja sam kapiten, zar ne? Mislio sam da je sve bilo pozitivno da bi me Mesina nazvao dva dana kasnije i razgovor trajao 45 sekudni gde mi je rekao da je klub odlučio da ide u drugom pravcu. Legitimna odluka, ali nije mi baš bila objašnjena kako treba. Da li sam iznenađen? Nisam. To je deo ovog sveta - poručio je Nikolo Meli.

Nikolo Meli
Nikolo Meli foto: Starsport©

Bio je malo zagonetan kada je pričao o novom klubu. - Nisam prvi, a nisam ni poslednji igrač koji menja tim. Gde ću nastaviti karijeru? Video sam mnogo opcija, Partizan, Fenerbahče, Real Madrid... Mnogo opcija. Fokusiran sam na reprezentaciju - rekao je iskusni italijanski krilni centar.

Podsetimo, do skoro se pričalo da će Olimpija Milano pokušati da zadrži zadržati Melija, a to je potvrdio i trener italijanskog kluba Etore Mesina pre par dana:

- Pregovaramo sa Melijem, kao što smo to i radili u proteklih nekoliko meseci. Cilj je da zadržimo okosnicu tima - poručio je Mesina.

Međutim, Meli i Milano se nisu dogovorili oko nastavka saradnje, pa tako Partizan ima velike šanse da angažuje ovog sjajnog i iskusnog košarkaša.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.