Prava ISTINA o Željku Obradoviću!
Željko Obradović, Foto: Starsport

direktno U CENTAR

Prava ISTINA o Željku Obradoviću!

Otkriveno sve o velikom ŽOC-u

Objavljeno:

Jedan od najuglednijih srpskih doktora i dugogdišnji timski lekar u KK Partizan Moma Jakovljević, u ragovoru za "Meridian sport" govorio je o sadašnjem treneru crno-belih Željku Obradoviću.

On je istakao da Obradović nikada nije terao igrače da se izlažu naporima, ako prethodno za to nisu bili potpuno spremni, odnosno povređeni:

- Željko je jedan od najkorektnijih trenera, a sa mnogima sam radio u Jugoslaviji i Srbiji. Kad se neko povredi, to se zna moje je. Nema više sutra, Beograd je veliki, svuda su magnetne rezonance, pa se maltene odmah posle utakmice ide se na dijagnostiku. Željko se ništa ne meša, kako kažem, tako će biti. Ako je OK kažem može, ako kažem bilo bi dobro da odmori, to će tako biti. Taman je da je reč o Panteru, Ledeju i Naneliju zajedno, neće reći kako i zbog čega.

Dr. Moma Jakovljević
Dr. Moma Jakovljevićfoto: Printscreen / Youtube

- Nikad nije terao igrače da igraju preko bola, izuzetno je korektan u ljudskim odnosima. Moje je da posmatram kako je neko pao, da li je bila distorzija noge ili je samo klecnula, da li je igrača neko udario i sa koje strane. Profesor Aleksandar Nikolić mi je svojevremeno rekao: "Treba da dodeš na svaki trening i vidiš na koji način je igrač pao, da li je uvrnuo zlglob ili je pao sa visine". Prema tome imaš dijagnozu. I tako do danas - rekao je Jakovljević.

Bonus video:

00:46

Željko Obradović, Partizan ABA liga

(Espreso sport/Meridian sport Predrag Sarić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.