BOMBA: BORIŠA SIMANIĆ SE VRAĆA U KLUB!
Boriša Simanić, Foto: ABA liga

SJAJNE VESTI

BOMBA: BORIŠA SIMANIĆ SE VRAĆA U KLUB!

Na istom mestu ponovo

Objavljeno: 08:25h

Pamtimo svi prošlu godinu i Svetsko prvenstvo u Manili na kojem je Boriša Simanić iz jedne bezazlene situacije - tako se činilo isprva - morao na operaciju na kojoj su mu odstranili bubreg. Stameni košarkaš postao je simbol hrabrosti i požrtvovanja, a ove godine će biti deo reprezentacije, ali samo kao podrška drugovima na Olimpijskim igrama. Njegov oporavak dobro teče, a Svetislav Pešić, selektor Srbije, u podkastu Kod Luke i Kuzme, govorio o Simanićevom povratku na teren.

Zabrinuo je sve navijače prošle godine Boriša Simanić kada je na Svetskom prvenstvu u Manili dobio udarac, nakon kojeg je odmah hospitalizovan, a potom je morao na operaciju na kojoj mu je odstranjen bubreg.

Nemanja Nenadić i Boriša Simanić
Nemanja Nenadić i Boriša Simanić foto: Tamara Trajković

Stameni košarkaš postao je simbol hrabrosti i požrtvovanja, njegovi drugovi su igrali za njega na Filipinima i njemu posvetili medalju, a on ove godine će biti deo reprezentacije, ali samo kao podrška na Olimpijskim igrama.

Njegov oporavak teče dobro, pauzirao je naravno cele godine, a Svetislav Pešić, selektor košarkaša Srbije, otkrio je u podkastu Kod Luke i Kuzme gde bi Simanić kada se potpuno oporavi voleo da nastavi karijeru.

- Počeo je da trenira sa nama. Biće i u Pazovi sa nama, naravno, treniraće po nekim drugačijim uslovima. Želi da se pripremi, želi da ide u Saragosu, da bude spreman za Saragosu. Naravno, mi ćemo to morati da iskontrolišemo i sa Gagom (Radovanovićem, doktorom reprezentacije, pri. aut.) i sa ostalim doktorima, fizioterapeutima, daćemo njemu apsolutni prioritet. Za nas je dobro da on tu bude sa nama. Igrači ga vole, on voli njih, to su njegovi drugari. Boriša će njima dati svoju podršku, mi ćemo njemu da pomognemo da ga pripremimo za sledeću sezonu. Sve je vrlo pozitivno i sa njegove strane i sa strane igrača, i to je to.

Podsetimo, Boriša Simanić je već jednom nastupao za Saragosu, tako da će mu ovo biti drugi mandat u španskom klubu.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

(Espreso/Sportal/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.