Zabrinjavajuće reči Željka Obradovića koje označavaju NJEGOV KRAJ u Partizanu?
Kevin Panter i Željko Obradović, Foto: FOTO: Starsport

tako je kako je

Zabrinjavajuće reči Željka Obradovića koje označavaju NJEGOV KRAJ u Partizanu?

Sve je rekao, a uskoro će cela priča dobiti epilog

Objavljeno:

"Kevin Panter odlazi?" ili "Kevin Panter ostaje?", šta vam lepše zvuči? Saga slična kao onoj iz juna 2023. godine kada se Amerikanac i tada povezivao sa Barselonom.

Da li će ostati u Partizanu ili ne zavisi pre svega od stručnog štaba na čelu sa Željkom Obradovićem. Trener crno-belih je početkom 2024. godine rekao sve što je imao na račun pojedinih igrača Partizana, misleći možda i na Pantera:

Kevin Panter
Kevin Panterfoto: Starsport

- Preuzeo sam odgovornost, to sam rekao igračima. Neki moji limiti su prošli, u smislu da ne mogu da utičem na igrače. Ozbiljno ću da razmilim šta ćemo i kako ćemo dalje - rekao je Obradović nakon finala i poraza u kupu od Crvene zvezde, februara meseca ove godine.

Nakon toga, Partizan je potonuo još dublje... Prvo je ostao bez mesta u plej-in fazi Evrolige, a cela sezona je doživela svoj krah nakon 0:3 od Zvezde u finalu plej-ofa ABA lige.

Kevin Panter, Rokas Giedraitis, KK Crvena zvezda, KK Partizan, Večiti derbi
foto: Starsport

Umesto lidera na paketu, Panter je bio neprepoznatljiv. Vukao je Partizan ka dnu, a kada se na sve to pridodaju i njegove odluke da ne pravi faul protv Bajerna u Beogradu itd, jasno nam je da nešto ove sezone nije "kliknulo" između Pantera i Obradovića.

Da li je vreme da Panter ode iz Partizana, ili zaslužuje još jednu priliku gde će se vratiti jači i motivisaniji nego ikada? Možda je Obradović stvarno odsvirao kraj svom kapitenu u Partizanu, ili je sve ovo samo jedna "menadžerska" patka u kojoj se više ne zna ni ko pije, a ni ko plaća - što bi rekao naš narod.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.