VELIKI POVRATAK BORIŠE SIMANIĆA! Heroj Srbije otkrio gde želi da nastavi karijeru (FOTO)
Boriša Simanić, Foto: Starsport

BORAC!

VELIKI POVRATAK BORIŠE SIMANIĆA! Heroj Srbije otkrio gde želi da nastavi karijeru (FOTO)

Nikada u karijeri nisam imao toliku pauzu. Najviše mesec i po dana, ovo je ipak osam meseci pa treba da vidim kakav je osećaj, kaže srpski centar

Objavljeno:

Boriša Simanić je pre skoro godinu dana postao heroj Srbije kada je ostao bez bubrega tokom utakmice sa Južnim Sudanom na Svetskom prvenstvu.

Dobio je nezgodan udarac posle kog je hitno operisan i odstranjen mu je bubreg. Srpski centar sada je pričao o povratku na parket.

Boriša Simanić
Boriša Simanićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Ja sam potpuno ok, osećam se odlično. Biću uz ekipu u Pazovi, treniraću sa njima koliko budem mogao. To će značiti meni dosta, da osetim košarku i timski rad. Samo da vidimo taj prvi trening u kontaktu kako će izgledati, možda će biti malo čudno posle tolike pauze. Ne mislim uopšte na povredu, nego prosto na vremenski period koji je prošao. Nikada u karijeri nisam imao toliku pauzu. Najviše mesec i po dana, ovo je ipak osam meseci pa treba da vidim kakav je osećaj - počeo je Simanić za Mozzart Sport.

Boriša Simanić
Boriša Simanićfoto: Starsport

Nastavio je u istom tonu.

- Već tri meseca individualno radim. Osećam se zaista odlično. Većinu smo radili u teretani, naravno ubacivali smo košarkaški deo, ali uglavnom je to bila teretana jer sam morao da vratim telo u red, mišiće da povratim, da mogu da trčim. Posle operacije i pauze bilo je dosta teško da vratim mišićni tonus, bio sam baš loše, ali sam uspeo da povratim sve - istakao je Simanić.

Boriša Simanić
Boriša Simanićfoto: Starsport©

Ima jasan cilj.

- Vraćam se košarci. Tražimo klub. Nadam se da ću uspeti da ostanem u Srbiji, da igram košarku ovde. Videćemo.... Cilj je da ostanem zbog doktora i medicinskih kontrola na koje i dalje idem - zakjučio je Simanić.

Bonus video:

03:39

SIMANIĆ JE PODNEO VOJNIČKU ŽRTVU! Trener Jakovljević: Dugo čekamo medalju! Verujem u ove momke i da smo na dobrom putu!

(Espreso/Mozzart Sport/B.B/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.