SFEROPULOS BLISTA: Zaslužili smo da budemo šampioni Srbije!
Janis Sferopulos, Foto: Starsport

titula

SFEROPULOS BLISTA: Zaslužili smo da budemo šampioni Srbije!

Grk poslao jasnu poruku

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da je njegova ekipa pokazala da je spremna da igra dobru košarku i da je zaslužila šampionsku titulu u Super ligi.

- Srećan sam što smo osvojili titulu, dobili smo prvi meč, nažalost drugi se nije završio. Poslednjih meseci pokazali smo da smo spremni da igramo jako dobru košarku i kako je sve išlo, mislim da smo to zaslužili - rekao je Sferopulos posle ceremonije dodele trofeja u Hali "Aleksandar Nikolić" za televiziju Arena sport.

Košarkaši Zvezde odbranili su šampionsku titulu uKLS, pošto su u finalnoj seriji pobedili Partizan 2:0.

Janis Sferopulos
Janis Sferopulosfoto: Starsport©

Zvezda je prvu utakmicu u ponedeljak kao domaćin dobila 89:88, a sinoćnju utakmicu dobila je službenim rezultatom 20:0, posle kontroverznih dešavanja u Beogradskoj areni. - Prvo čestitam igračima, stručnom štabu, menadžmentu, organizaciji, predsedniku kluba. Igrači su pokazali glad za osvajanjem trofeja, stvorili smo porodičnu atmosferu - naveo je grčki trener. Upitan je o sličnostima i rivalitetima u srpskoj i grčkoj košarci. - To su vrlo slične situacije, veliko je rivalstvo između nas i Partizana, kao i između Olimpijakosa i Panatinaikosa - naveo je Sferopulos.

Za najkorisnijeg igrača finalne serije proglašen je košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac. - Drago mi je što smo osvojili titulu. Možda nije baš na najbolji način, voleo bih da se to desilo na terenu. Ali drago mi je da smo osvojili i ovaj trofej, čestitam ekipi - rekao je on.

Bonus video:

01:12

Janis Sferopulos i Željko Obradović

(Espreso/BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.