GRUJIN UDARIO NA MIJAILOVIĆA: Neka pita svoju ženu i ćerku da li...
Aleksandar Grujin, Foto: Starsport

odjeci

GRUJIN UDARIO NA MIJAILOVIĆA: Neka pita svoju ženu i ćerku da li...

Izazvaće dosta bure

Objavljeno: 16:24h

Crvena zvezda je u četvrtak i zvanično postala šampion KLS pošto joj je dodeljena pobeda službenim rezultatom 20:0 u drugom meču finala.

Utakmica je bila prekinuta zbog vređanja Vesne Čović, supruge Nebojše Čovića, a u trenutku prekida rezultat je bio 57:45 za Partizan.

Dan posle skandalozne završnice domaćeg prvenstva oglasio se Aleksandar Grujin, direktor KLS.

Željko Obradović i Janis Sferopulos
Željko Obradović i Janis Sferopulosfoto: Starsport©

On je za "Maxbet sport" pojasnio zbog čega su košarkaši Zvezde napustili parket.

- Razlog zbog kojeg je Zvezda napustila teren je taj što su sa tribina bili gađani raznim predmetima, među kojima su bili i šrafovi. Nisu se osećali sigurno.

On je potom imao poruku i za predsednika KK Partizan Ostoju Mijailovića, koji je ranije tokom dana izjavio da je KLS privatna liga porodice Čović.

- Imam pitanje za gospodina, ako mogu tako da ga nazovem, da li podržava verbalno nasilje, ako ga već nije osudio? Neka ide kući, pa neka pita suprugu i čerku da li odobravaju onakve pesme sa tribina. Očigledno nije bio u hali, a ja jesam… Koliko je samo sve bilo gnusno što se čulo. I da li je u redu da se vređa predsednik države? I to podržava, da se vređa čovek koji ga hlebom hrani - rekao je Grujin i dodao:

- To što se dogodilo u sredu uveče je sramota za sve nas. Naročito pesma u kojima se pominju deca igrača. Ako to podržava bilo ko, onda smo negde debelo pogrešilo. Ako je potrebno da praznimo halu i ubuduće zbog ovakvih stvari – praznićemo je. Ako je potrebno da se igra bez publike – igraćemo. Sigurno je da ovakve stvari nećemo da dozvoljavamo.

Željko Obradović je bio vređan na meču u ponedeljak od strane navijača Zvezde, pa utakmica nije bila prekidana. Grujin ima spreman odgovor i na to.

Željko Obradović i Kevin Panter
Željko Obradović i Kevin Panterfoto: Starsport

- Tačno, on je trener, to je u nekom smislu i rizik posla kojim se bavi. Nije, međutim, konstantno vređan. Da li treba da upoređujemo to vređanje sa onim koje smo imali prilike da čujemo u sredu uveče, a odnose se na supruge i decu? I još nešto, u sredu su se, posle svakog upozorenja još glasnije čuje uvrede sa tribina. I u njima su učestvovala i deca od desetak godina. To je naš najveći poraz.

Bonus video:

00:11

Zvezda se vratila na parket

(Espreso/Maxbet sport/Dejan Prlina/Preneo: A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.