FK Partizan u akciji: Da nam svima bude toplo!
Foto: partizan.rs

humani crno-beli

FK Partizan u akciji: Da nam svima bude toplo!

Akcija ove godine neće obuhvatiti samo domove za decu bez roditeljskog staranja, već i porodice širom Srbije koje nemaju osnovnih materijalnih sredstava za život
Objavljeno:

FK Partizan poziva sve koji navijaju za crno-bele, simpatizere kluba i ljude dobre volje da se i ove godine priključe humanitarnoj akciji Da nam svima bude toplo i na taj način zajedno pomognemo ugroženom stanovništvu u Srbiji i regionu.

Akcija ove godine neće obuhvatiti samo domove za decu bez roditeljskog staranja, već i porodice širom Srbije koje nemaju osnovnih materijalnih sredstava za život.

Pozivamo Vas da čistu garderobu, kao i konzervirane namirnice donesete svakim radnim danom od 09-16h u službene prostorije FK Partizan, Humska 1 kancelarija 216 i na taj način date svoj doprinos ovoj akciji.

Pozivamo i kompanije da se priključe našoj akciji i doniraju prema mogućnostima garderobu, prehrambene proizvode, televizore, galanteriju, građevinski materijal, kompjutere, sveske za školu i radni pribor, tako što će nas kontaktirati putem mejla marketing@partizan.rs

Često zaboravimo koliko ima onih koje će usrećiti ono što je nama svakodnevnica- topao šal, kapa, ćebe ili tegla ajvara. Zato ne budimo lenji, već izdvojimo malo vremena i osnovnih sredstava da pomognemo našim prijateljima koji nemaju.

Mi nemamo bliže jedne od drugih, zato ne zaboravi onog pored tebe.

Akcija traje do 22. decembra 2016. godine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.