MEČ KOJI NAM ODLUČUJE SUDBINU
ORLOVI LETE NA BRAZIL: Najbolje analize “meča veka za Srbiju” uz prave “Domaccine”
- Prvi problem je što ljudi u ovoj trci sa vremenom zaboravljaju šta znači hraniti se zdravo i kvalitetno. Drugi problem je što čovek danas ne sme da veruje ni izgledu hrane, a ni ceni - kaže naša sagovornica
Sreda je najvažniji dan za Srbiju! U sredu veče sve oči biće uprte ka Moskvi! Srbija igra utakmicu života i to protiv svetske fudbalske velesile Brazila! Samo pobeda nas odvodi u nokaut fazu! O svim ovim izazovima u emisiji “Doživi prvenstvo”, pre i posle utakmice, razgovaraćemo sa dvojicom vrhunskih poznavalaca fudbala, Ljubinkom Drulovićem i Milošem Topalovićem.
Popularni Drula tokom svoje karijere u Portu igrao je sa igračima Brazila i preneće nam svoje utiske o njihovoj igri i gde postoje šanse za “orlove” u okršaju sa “kariokama”? Sa poznatim Topom, koji je godinama izveštavao sa svetskih prvenstava i koji već dugi niz godina prati našu reprezentaciju, pričaćemo o “orlovima” i dosadašnjme toku prvenstva. Nakon meča, uz šampanjac ili uz maramice, analiziraćemo “meč veka za Srbiju”!
Na posebnom panelu, danas u 18.30 časova, u Kurirovom studiju u Ušće SC razmenićemo znanje i iskustva sa Marijom Slović, Marijom Stević i Ivanom Hero na temu proizvodnje zdrave hrane i ženskog preduzetništva u toj oblasti. Marija Slović nalazi se iza brenda “Domaccini”, u kojem se mogu pronaći domaći, tradicionalni i rukom rađeni proizvodi. Ona je stručnjak za kontrolu kvaliteta hrane i tehnolog. Jedna je od najvećih stručnjaka u ocenjivanju bezbednosti hrane, a vlasnica je i mlekare na padinama Ovčara u kojoj proizvodi kajmak i sir. Pre godinu dana na Dorćolu je otvorila prodavnicu “Domaccini”, koja je za kratko vreme osvojila srca Beograđana.
- Prvi problem je što ljudi u ovoj trci sa vremenom zaboravljaju šta znači hraniti se zdravo i kvalitetno. Drugi problem je što čovek danas ne sme da veruje ni izgledu hrane, a ni ceni - kaže ona.
Marija Stević, je arhitekta, kojoj je ideja da jedan poseban proizvod, koji njeni roditelji prave već 30 godina, pretvori u premijum delikates. Radi se o šampinjonima kuvanim u vinu obogaćeni posebnim začinima.
Ivana Hero, dizajnerka industrijskih proizvoda, osnivač je radionice za izradu ručno pravljenog keksa. U ponudi ima preko 50 različitih slatkih i slanih kombinacija.
Poseti danas Ušće SC, mesto sa mnogo dobrog ukusa. Doživi Lepotu! Doživi zdravu Srbiji!
(Espreso.co.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!