Priča se o Baraku Baharu i njegovom povratku!
Šuška se o Baraku Baharu i njegovom povratku, Foto: Starsport

svašta se priča

Priča se o Baraku Baharu i njegovom povratku!

Delije ga ne pamte po dobrom

Objavljeno:

Posle poraza u Tel Avivu (0:2), Makabi iz Haife je pretrpeo još jedan bolan udarac, pošto je izgubio na gostovanju Beitaru u Jerusalimu (2:3).

Dva vezana poraza bila su dovoljan povod da izraelski mediji udare po bivšem treneru Crvene zvezde, Baraku Baharu, ali i jednom od njegovih prvotimaca, doskorašnjem fudbaleru Partizana, Ksanderu Severini. Bahar se vratio u Izrael 2023. godine nakon odlaska iz Zvezde, međutim, već sada se govori o potezu Makabija da se odluči na dovođenje Bahara.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: FK Crvena zvezda

- Bahar mora da se probudi i shvati da veliki deo ovogodišnjih stranaca ne unapređuje tim. Mora da počne da nas balansira kako bismo izgledali kao kohezivan tim na terenu koji ne odustaje ni na trenutak - prenosi ONE utiske iz Haife.

Makabi Haifa posle sedam rundi sedi na trećem mestu na tabeli sa 13 bodova, šest manje od vodećeg Makabi Tel Aviva. Isti bodovni saldo ima i Beitar, koji sa utakmicom manje preti da preseli ekipu Baraka Bahara na četvrto mesto.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso sport/Meridian sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.