Čuveni Englez hvali Milenkovića: On je vrhunski defanzivac!
Nikola Milenković, Foto: dts Nachrichtenagentur / imago sportfotodienst / Profimedia

premijer liga

Čuveni Englez hvali Milenkovića: On je vrhunski defanzivac!

Lepo je ovo čuti

Objavljeno: 07:43h

Legenda Liverpula Džejmi Karager je pohvalio srpskog defanzivca Nikolu Milenkovića, koji je član Notingem Foresta.

Nikola Milenković je posle sedam godina napustio Fiorentinu ovog leta i pojačao Notingem Forest u transferu vrednom 14.300.000 evra.

Karager, inače stručni konsultant na "Skaj Sportu", oduševljen je partijama srpskog štopera. On je istakao da je Notingem Forest napravio odličan posao.

Džejmi Karager
Džejmi Karagerfoto: EPA/PETER POWELL / POOL

- Ovaj momak, Nikola, izgleda mi kao pravi, na neki način, vrhunski defanzivac. Mislim da u Notingem Forestu ne mogu baš da veruju da ga imaju i da nisu platili strašno mnogo novca za njega. Pomislite na igrače koje su doveli u poslednjih nekoliko godina. A kada sada pomislite na Notingem Forest, da je to tim koji želi da ostane u ligi, pomislite ‘Može li da sačuva svoju mrežu‘? Imaju dva odlična centralna beka - rekao je Karager za "Skaj Sport".

Nastavio je Karager da hvali Milenkovića.

- Volim da ga gledam kako igra. Izgleda kao pravi defanzivac. Zaista sam impresioniran njime jer stvar u vezi sa drugim štoperom Muriljom je da ponekad pogledate njegovu visinu, i da ste vrhunski klub, zapitali biste se da li želite da ga dovedete. Međutim, drugi momak, Milenković, izgleda kao pravi čovek-planina, džin. I da ga dobijete po ceni koju je Notingem platio Fiorentini tokom leta, to je odličan posao.

Bonus video:

00:20

Milenković pogodio ženu loptom u glavu

(Espreso/B92/Preneo: A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.