Milka Forcan "kupila" navijače Partizana za sva vremena: Dirljivo obraćanje jedne od najmoćnijih žena u Srbiji
Milka Forcan, Foto: Zorana Jevtić

diljivo

Milka Forcan "kupila" navijače Partizana za sva vremena: Dirljivo obraćanje jedne od najmoćnijih žena u Srbiji

Pozvala se na stihove poznate pesme

Objavljeno: 20:52h

Jedna od najuspešnijih žena u Srbiji Milka Forcan postala je deo Radne grupe Rasima Ljajića koja ima zadatak da stabilizuje stanje u FK Partizan.

Mnogi se pitaju otkud jedna od najuticajnijih žena u Srbiji na ovom zadatku. Mnogi su to povezali sa tim što je njen otac Jovan Mileusnić bio dugogodišnji član i predsednik Izvršnog odbora kluba iz Humske.

Sada se ona oglasila na svojoj Instagram stranici i objasnila zašto se prihvatila posla u Partizanu.

Na mnoga zašto i da li mi je to trebalo:

1. Zato što volim Partizan

2. Zato što sam rasla uz pesmu: "dok Partizan bitke bije... "

3. Zato što poštujem stotine hiljada vernih navijača Partizana koji čekaju da im se klub vrati na staze stare slave, što i Partizan i navijači zaslužuju

4. Zato što nakon dva duža razgovora sa G. Ljajićem i izborom drugih saradnika i legendi koje je okupio verujem da ima veliku i iskrenu želju da pomogne i da je spreman da da sve od sebe da popravi situaciju a za to mu treba tim

5. Zato što je hrabrost izaći iz zone komfora i uhvatiti se u koštac sa velikim problemima, ako veruješ u ideju

Milka Forcan
Milka Forcanfoto: Zorana Jevtić

6. Zato što sam sigurna da nije dobro ni za koga, osim možda nekih sramnih ličnih interesa, ni za našu zemlju, da se klub kao što je Partizan urušava. Ne sme toga da bude nikada više!

7. I na kraju zato što je dovoljno intrigantno biti žensko u upravi (privremenoj) tradicionalno i gotovo isključivo muškog sporta da predstavlja veliki izazov. U skladu sa svojim mogućnostima i sposobnostima trudiću se da dam maksimalan doprinos.

Završila bih rečima pesme: "crno beli, crno beli, ma gde bili na tabeli, nek vas hrabri nek vas jača, pesma vaših navijača!"

Srećna zbog odluke navijača da prekinu bojkot, sve vas pozdravljam. Vidimo se u subotu na stadionu! - napisala je Milka Forcan.

Podsetimo, radnu grupu na čelu sa Rasimoj Ljajićem čine Predrag Mijatović, Danko Lazović, Vojin Lazarević, Boban Stanojević, Milka Forcan i Dragan Milovanović.

Bonus video:

00:24

Partizan, grobari

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.