Zvezdin Mesi može da ide, ali ne ispod ove cene!
Andrija Maksimović, Foto: FK Crvena zvezda

velikani čekaju u redu

Zvezdin Mesi može da ide, ali ne ispod ove cene!

Crveno-beli će bogato zaraditi

Objavljeno: 08:55h

Zvezdin biser Andrija Maksimović je zaludeo Evropu! Nakon debija u Ligi šampiona, seniorskoj reprezentaciji i "večitom" derbiju, sve sami velikani kucaju na vrata "Marakane".

O tome je govorio i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić i otkrio ispod koje cene neće prodati Maksimovića.

- Zvalo me je sedam, osam ozbiljnih klubova. Po propisima još ne može da ide, tek u junu puni 18 godina. Još uvek nema formiranu cenu, ali to neće biti ispod 20.000.000 evra – i oni su spremni da plate taj iznos, plus bonuse. Sve je to hrabrost naše klupske politike, gde smo verovali u njega, stavili ga da igra derbi, da igra u Milanu - rekao je Terzić u emisiji "Miljanov korner" i dodao:

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzićfoto: STARSPORT

- Ne zaslužuje dete od 17, 18, 19 godina da igra, to znaju svi, ali stavi ga! Istrpi dečije bolesti, istrpi greške, ako želiš dobro svom klubu i ako ne želiš da živiš na državnim jaslama. Mora da se pojača rad u omladinskim školama, da imamo bolje trenere i infrastrukturu, a ja ću biti zagovornik da se naredne sezone broj bonus igrača podigne na tri.

Nastavio je Terzić priču o mladim igračima.

- Rekao sam Milojeviću: Vlado, daj da iskoristimo Ligu šampiona i ispromovišemo klince. Nije samo tu Andrija Maksimović, već i Adem Avdić i Veljko Milosavljević – to su tri top talenta kakve Zvezda nije imala u poslednjih deset godina. Pogledajte šta se sa Maksimovićem desilo posle jedne utakmice, Evropa vapi za mladim igračima.

Bonus video:

01:30

Zvezdan Terzić u Sceniranju

(Espreso sport/Miljanov korner)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.