"Očekivao sam više problema..." Utisci Miloševića posle povratničkog debija i pobede (Foto)
Savo Milošević na utakmici Partizana i Tekstilca, Foto: Starsport©

REČ TRENEERA

"Očekivao sam više problema..." Utisci Miloševića posle povratničkog debija i pobede (Foto)

Ne smemo da letimo, veliki posao je pred nama i mnogo utakmica je pred nama, rekao je Savo

Objavljeno:

Savo Milošević, trener Partizana izneo je utiske posle pobede nad Tekstilcem u 11. kolu Superlige Srbije.

- S obzirom na celokupnu situaciju i rezultatsku i psihološku i generalno, ovo je bolje nego što sam očekivao. Očekivao sam više problema, momci su bili discpilinovani. Što smo uspeli da prođemo kroz treninge, sve su ispoštovali. Žao mi je prvog poluvremena, po igri i šansama smo zaslužili da vodimo. Ako nastavimo ovako neće biti problem, ali to je i dalje jedan proces, ovo je druga pobeda u nizu. Rezultati leče krize, dobra stvar je što imamo pauzu dve nedelje. Nismo izašli iz krize, imamo puno stvari koje ekipa može bolje. Ovo je solidno, a može bolje i od ovoga. To je jedan proces i ne može tako brzo, čestitke što se tiče taktičkog dela i voljnog momenta, ispoštovali su sve što smo tražili - rekao je Milošević.

Savo Milošević na utakmici Partizana i Tekstilca
Savo Milošević na utakmici Partizana i Tekstilcafoto: Starsport©

Govorio je i o defanzivi na ovom meču.

- To su očigledno neke stvari koje su zaostaviština i koje se ponavljaju. Ne može se sve ispraviti, dobra stvar je što nismo platili cenu. To su individualne gršeke koje će se smanjati kada se budu bolje osećali i kad steknu samopouzdanja. Smanjiće se i te greške. ovakve stvari su bile za očekivati da se dešavaju, nismo platili cenu. Dolaze utakmice i protivnici koji će predstavljati veći izazov. Ne smemo da letimo, veliki posao je pred nama i mnogo utakmica je pred nama. Dobro je da možemo da nastavimo u boljoj atmosferi, onda stvari mogu da se ubrzaju, sve one stvari - istakao je Milošević.

Savo Milošević na utakmici Partizana i Tekstilca
Savo Milošević na utakmici Partizana i Tekstilcafoto: Starsport©

Na kraju, pomenuo je i to da traži "osmeh" od igrača.

- To je neko moje viđenje stvari, da ovako stresan sport nije dovoljno stresan, mogu stvari da se rade ozbiljno i disciplinvano sa osmehom. Ta pozitivna energija je način da se rade stvari. Ta atmosfera zavisi od igrača i nas Da kreiramo atmosferu, biće bolje, više će se smejati ka dođu i bolji rezultati - zaključio je Milošević.

Bonus video:

01:22

Savo Milošević posle duze medijske pauze

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.