Trener TSC-a razočaran zbog poraza - "nadigrali smo ih u svim segmentima igre"
Jovan Damjanović, Foto: Starsport©

"HTELI SMO DA..."

Trener TSC-a razočaran zbog poraza - "nadigrali smo ih u svim segmentima igre"

Imali smo 25 udaraca ka golu i imali veliki posed. To nam daje za pravo da se ponosimo, ali ne menja situaciju da smo poraženi, kaže Damjanović

Objavljeno:

Jovan Damjanović, trener TSC-a iz Bačke Topole izneo je utiske posle poraza od Astane u Almatiju u prvom kolu Lige konferencija.

- Momci su odigrali dobru utakmicu, bili smo bolji i zaslužili smo da pobedimo. Nadigrali smo ih u svim segmentima igre, a primili smo gol iz prekida. Pogodili smo tri puta prečku, protiv ovakog ozbiljnog protivnika. Mislim da ovako treba da se predstavlja i klub i zemlja u Evropi. Imali smo 25 udaraca ka golu i imali veliki posed. To nam daje za pravo da se ponosimo, ali ne menja situaciju da smo poraženi. Kako vreme odmiče podižemo nivo igre, za ovo večeras skidam kapu igračima, kako su izgledali i kako su bili hrabri - rekao je Damjanović.

Jovan Damjanović
Jovan Damjanovićfoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu.

- Mi smo želeli da ovako utakmica izgleda. Znali smo da je Astana brza iz kontra napada i da ima brze igrače gore, nismo se mnogo prilagođavali, ali znali smo da ako budemo pravi utakmica može ovako da izgleda, oni nas nisu iznenadili. Trudili smo se da budemo skromni, kažem, hteli smo da meč izgleda ovako, samo da bude drugačiji rezultat - zaključio je Damjanović.

Bonus video:

00:58

Fudbal se vraća kući

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.