Koga to proziva Saldanja nakon potopa Partizana?
Mateus Saldanja, Foto: Starsport©

oglasio se i on

Koga to proziva Saldanja nakon potopa Partizana?

Brazilski fudbaler je reagovao na objavu na jednoj navijačkoj Instagram stranici, gde je administrator okačio fotografiju Igora Duljaja, prošlosezonskog trenera Partizana

Objavljeno:

Partizan je doživeo debakl u 147. Večitom derbiju. Deklasiran je 4:0 na svom terenu što im je najteži poraz u istoriji, u Humskoj, u duelima protiv Crvene zvezde. Posle utakmice se zbog toga javio i donedavni napadač crno-belih, Mateuš Saldanja.

Brazilski fudbaler je reagovao na objavu na jednoj navijačkoj Instagram stranici, gde je administrator okačio fotografiju Igora Duljaja, prošlosezonskog trenera Partizana.

Morali su da cene više ovog momka – napisao je Saldanja u komentaru.

Mateus Saldanja reagovao nakon derbija
Mateus Saldanja reagovao nakon derbijafoto: Printscreen/Instagram

Upravo pod vođstvom Duljaja je Partizan prošle sezone u prvom derbiju slavio na svom terenu, iako je i tada Zvezda bila apsolutni favorit. Saldanja je tada postigao jedan od golova u pobedi 2:1.

Neslaganje sa Stranojevićem

Međutim, nije ovo samo puko podsećanje na taj derbi, ali i sjajnu saradnju koju je imao sa bivšim trenerom. Ovo je sigurno i poruka za upravu, a verovatno i trenutnog trenera Aleksandra Stanojevića.

Sarađivali su kratko tokom priprema i na početku sezone Brazilac i Stanojević, ali ta saradnja nije bila na nekom nivou. Štaviše, možemo slobodno reći da nisu bili na istim talasnim dužinama. Jeste da je igrao, ali bilo je očito da između njih dvojice postoji prilično nerazumevanje.

Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojevićfoto: Starsport

U nekoliko navrata je Stanojević javno iznosio da brazilski centarfor nije glavom u Partizanu, već u nekom drugom klubu. Ipak, bez obzira na to stavljao ga je u tim, ali se to nije isplatilo.

Brazilac je pre nekoliko nedelja prodat u Ferencvaroš, gde je odmah počeo da daje golove, kao i prošle sezone kad je tek stigao u Humsku.

Što se tiče Duljaja, znamo kako se završio njegov boravak u Humskoj. Smenjen je nakon serije poraza u Večitim derbijima i od TSC-a u aprilu, a to je saopšteno u trenutku dok je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji.

Bonus video:

00:18

174. večiti derbi - oranica na stadionu Partizana

(Espreso/Soccersportal/Uroš Marjanović/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.