Vladan Milojević sprema DERBI kao i sve ostale utakmice...
Vladan Milojević sprema DERBI kao i sve ostale utakmice..., Foto: Starsport

otvorio dušu

Vladan Milojević sprema DERBI kao i sve ostale utakmice...

Oglasio se trener Zvezde

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak od 19 časova gostuju u Humskoj svom gradskom rivalu, Partizanu, u okviru 174. večitog derbija.

Uoči duela na stadionu Partizana javnosti se obratio trener Crvene zvezde Vladan Milojević:

- Znamo šta znači derbi, to je specifična utakmica. Spremamo utakmicu kao i što sve druge spremamo. Posle ovakve utakmice u četvrtak imamo kadrovskih problema, nismo imali vremena za trening, moramo u hodu da vidimo šta ćemo i kako ćemo. Imamo dosta varijanti u glavi, ali mislim da do same utakmice neću odneti odluku o timu za derbii. Sve je izazov, sutra nešto može da bude još teže. Nismo želeli, niti očekivali, ali smo spremni. Znate povredu Mimovića, sreća pa nije toliko opasno.

Vladan Milojević
foto: Starsport

- U ovom trenutku nam jedna odluka povlači drugu odluku, onda se otvaraju druge stvari koje morate da predvidite. Posle utakmice možemo da komentarišemo donete odluke. Pred utakmicu predviđate u kom pravcu može da ide. Možda će izbor bonusa biti uslovljen i nekim drugim stvarima. Otprilike znam sastav, ali je malo specifično u ovom trenutku.

- Igramo protiv tima koji nam je konkurent za titulu, to je činjenica, ovo su dva najveća kandidata. To je dobar tim, još su u fazi traženja. Mi moramo da budemo fokusirani, malo mi je enigma kako ćemo mi biti na terenu. Sve ostalo je u domenu statistike, tu nema opterećenja - rekao je Milojević.

Burno je bilo na stadionu Partizana neposredno pred meč, nakon što su u noći između subote i nedelje vandali uništili teren na tom stadionu:

- Dolaskom ovde sam čuo da se nešto dešavalo. Nisam u priči, tako da ne bih komentarisao - istakao je Milojević.

Bonus video:

00:23

Vladan Milojević se vratio na Marakanu

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.