Katastrofalna vest za Zvezdu pred 174. Večiti derbi!
Katastrofalna vest za Zvezdu pred 174. Večiti derbi, Foto: Starsport

nije dobro

Katastrofalna vest za Zvezdu pred 174. Večiti derbi!

"Bojim se za Mimovića"

Objavljeno:

Fudbaleri Benfike slavili su kao gosti na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde rezultatom 2:1 - na startu grupne faze Lige šampiona.

Trener Zvezde Vladan Milojević na redovnoj konferenciji za medije govorio je o porazu svojih izabranika ove večeri u Beogradu, ali i problemima sa povredama koje su zadesile srpskog šampiona, na, ali i pre samog okršaja sa Benfikom:

- Utakmica je drugačija, kada je egal rezultat. Bili smo malo smušeni, ali Benfika je dobar tim. Hteli smo da imamo visoki pritisak, da ih stiskamo. Grešili smo u pasu, zbog neuigranosti. Probali smo da se vratimo, dobra je bila njihova reakcija, ali klasa njihovog štoperskog tandema je presudila. Greške su nedopustive na ovom nivou, mi sdmo ih danas skupo platili.

Objasnio je zašto nisu igrali Radonjić i Drkušić.

- Drkušić je dobio udarac na treningu, nije uspeo da se oporavi. Radonjić je povređen i totalno nespreman, i trebace mu vremena.

O bekovima i povredi Mimovića.

- Mi nemamo bekove. Povreda Mimovića, nam nikako nije trebala, imali smo problem i sa Seolom, a Rodić je povređen, biće van tima, naredne dve, tri nedelje. Plašim se da Mimović nije dobro. U pitanju je stopalo, otišao je na snimanje. Da ne slutim, ali nisam veliki optimista.

Vladan Milojević
foto: Starsport

O greškama.

- Sve je timski i golovi i greške. Fudbal je igra grešaka, pad koncentrancije, protiv ovakvog protivnika to je nerdoopustiv. Alko već morate da primiti gol, ne smete ovako jeftino - objasnio je Milojević.

Ponovio je da je počastvovan što Zvezda igra Ligu šampiona.

- Nije lako igrati protiv ovakvih timova, a ja sam ponosam što smo jednu Benfiku doveli na Marakanu.

O večitom derbiju i da li je igra protiv Benfike dovoljna za pobedu nad Partizanom.

- To je svakako potpuno drugačija utakmica, večiti derbi, utakmica srpskog prvenstva. Videćemo - zaključio je Milojević,

Bonus video:

00:27

Atmosfera na Marakani uoči meca

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.