Euforija na maksimumu: Miljenik Delija ponovo na Marakani!
Marakana, Foto: Starsport

navijači oduševljeni

Euforija na maksimumu: Miljenik Delija ponovo na Marakani!

Ostavio je veliki trag noseći crveno-beli dres

Objavljeno: 15:41h

Miljenik navijača Crvene zvezde Portugalac Ugo Vijeira bodriće crveno-bele protiv lisabonske Benfike na startu Lige šampiona.

Očekuje "paklenu" atmosferu na stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak od 18.45.

- Biću na stadionu u četvrtak i navijati za Crvenu zvezdu! Nema sumnje da će atmosfera biti odlična, poznato je da su na Marakani najbolji navijači na svetu. Upravo zbog toga smatram da će Benfika imati još teži zadatak, jer ne verujem da su se mnogo puta susretali sa ovakvom atmosferom - rekao je Ugo Vijeira, prenosi "Mozzartsport".

Na Marakani je ostavio veliki trag, dok je sa Benfikom potpisao četvorogodošnji ugovor, ali nikada nije zaigrao za prvi tim.

Ugo Vijeira
Ugo Vijeirafoto: AP

- Crvena zvezda i Benfika su dva velika kluba u mojoj karijeri i veoma sam ponosan što sam nosio dresove oba tima. Očekujem sjajnu utakmicu, timovi igraju slično može se očekivati dosta prilika za gol na obe strane.

Pomno prati dešavanja u crveno-belom taboru.

- Sviđa mi se što je ekipa veoma borbena i ne prima mnogo golova. Ukoliko defanzivno budu na visini zadatka, fudbaleri Crvene zvezde mogu da dođu do pozitivnog rezultata.

Veruje Portugalac da Zvezde može među 24 od 36 ekipa u Ligi šampiona.

- Zbog novog formata takmičenja biće još teže svim ekipama da se plasiraju u nokaut fazu. Ipak, Zvezda može do osmine finala. Gostovati na Marakani je veoma teško, pa će svim timovima koji dolaze u Beograd biti teško da savladaju crveno-bele.

Bonus video:

00:26

Delije stigle na Asprima Stadion

(Espreso sport/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.