Partizan pustio u prodaju karte za 174. večiti derbi, ovo su cene ulaznica!
Partizan pustio u prodaju karte za 174. večiti derbi, Foto: Starsport

zvanično

Partizan pustio u prodaju karte za 174. večiti derbi, ovo su cene ulaznica!

Čeka nas novi okršaj crno i crveno-belih

Objavljeno:

Pred nama je 174. večiti derbi u kojem će Partizan ugostiti Crvenu zvezdu u devetom kolu Superlige.

Najefitinije ulaznice, one za južnu i severnu tribinu, koštaju 800 dinara. Ko želi na bočne delove istoka, moraće da izdvoji 1.200, dok su istok cenatr i zapad bok 1.800. A, najskuplji je zapad centar – 2.000 dinara.

Stadion Partizana
Stadion Partizanafoto: Espreso.rs/A.K

Prodaja karata za sektore koji su namenjeni Partizanovim navijačima počeće u sredu u 10.00, i to isključivo onlajn. Od petka će moći do njih da se dođe na nekoliko prodajnih mesta: u Tiketlajn šopu Novi Beograd, u prizemlju TC Novi Merkator, kao i u Bulevaru umetnosti 4, u terminima od 10.00 do 18.00.

Takođe, prodaja će se odvijati i na blagajnama Partizanovog stadiona, počev od petka i trajaće tokom vikenda. U ponedeljak će ulaznice moći da se uzmu samo na biletarnici u Humskoj do početka utakmice.

Što se tiče navijača Crvene zvezde, za njih je namenjena severna tribina I bočni deo zapada kod ulaza A, a karte će se prodavati isključivo na stadionu “Rajko Mitić”. U terminu od 10.00 do 18.00 moguće ih je pazariti od subote.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso sport/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.