Stanojević potvrdio povratak Ilieva, a onda govorio o nedolasku Romanića
Aleksandar Stanojević i Ivica Iliev, Foto: Starsport

REČ TRENERA

Stanojević potvrdio povratak Ilieva, a onda govorio o nedolasku Romanića

Znamo se iz igračkih dana, potom sam mu bio trener, pa on meni direktor i ta saradnja je uvek bila sjajna. Verujem da će tako biti i ovoga puta, rekao je strateg crno-belih

Objavljeno:

Aleksandar Stanojević, trener Partizana izneo je očekivanja pred meč sa OFK Beograd u nedelju od 19 časova u Zaječaru u osmom kolu Superlige Srbije.

Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojevićfoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Strateg crno-belih prvo je govorio o povratku Ivice Ilieva na poziciju sportskog direktora gde će naslediti Ivicu Kralja.

- Ivica Iliev je, koliko sam čuo, izglasan na mesto sportskog direktora, ali da ne prejudiciram događaje, postoje klub i organi koji se time bave. Očekujem ga ubrzo uz ekipu, na čelu sportskog sektora i nemam mnogo da dodam. Znamo se iz igračkih dana, potom sam mu bio trener, pa on meni direktor i ta saradnja je uvek bila sjajna. Verujem da će tako biti i ovoga puta - rekao je Stanojević.

Aleksandar Stanojević i Ivica Iliev
Aleksandar Stanojević i Ivica Ilievfoto: Starsport

Vrlo neugodan protivnik.

- Nastavljamo prvenstvo posle pauze. Svi koji su se vratili sa reprezentativnih obaveza su zdravi. Možda je neko umoran, videćemo da li ćemo nekoga da odmorimo. Znamo šta nas čeka. Važno je da se vratimo na pobednički kolosek. OFK Beograd ima ozbiljan tim, dosta mladih igrača i dobrog trenera. Znamo šta nas čeka. Više se bavimo nama nego ostalima, moramo naše probleme da rešimo - istakao je Stanojević.

U Humskoj žele u pobedničkom rasoloženju da naprave uvertiru za 174. večiti derbi u ponedeljak 23. septembra.

- Znači nam mnogo utakmica protiv OFK Beograda, ne samo zbog derbija, već da hvatamo pozitivan talas - kaže Stanojević.

Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojevićfoto: Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

"Parni valjak" nije uspeo da pronađe zamenu za Mateusa Saldanju, iako ima velikih problema u napadu.

- Imamo problem da postignemo gol. Stvaramo šanse. Protiv Vojvodine u prvom poluvemenu nismo stvarali šanse. To je najgore poluvreme otkako sam u Partizanu, računajući sva tri mandata. Prioritet nam je da postižemo golove. Nisam srećan i zadovoljan jer nismo doveli napadača. Đorđe Jovanović je odličan igrač, ali tražimo napadača drugih karakteristika. To je to, nastavljamo da se borimo. Želeo sam da igramo na više načina. Znam kako ćemo u nedelju da igramo - poručio je Stanojević.

Mateus Saldanja
Mateus Saldanjafoto: Starsport©

Ako se izuzmu propali pregovori oko dolaska Lazara Romanića, trener je zadovoljan urađenim u prelaznom roku.

- Generalno sam zadovoljan do ove situacije sa napadačem. Tu smo malo zatajili. Doveli smo igrače koji su bili neophodni. Krucijalna stvar je bio napadač, nije doveden. To nam je jedan minus. Imali smo želju da dovedemo Lazara Romanića. Imali smo fer-plej odnos. On je imao želju, ima svoje ambicije. Nije mu prioritet novac, pokazao je karakter. Želim mu sve najbolje - zaključio je Stanojević.

Bonus video:

00:22

Grobari posle dugo vremena na Jugu u Humskoj!

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.