Neposredno pred start Lige šampiona, Crvena zvezda završava još jedan transfer?
Crvena zvezda završava još jedan transfer?, Foto: MIGUEL RIOPA / AFP / Profimedia

važan posao

Neposredno pred start Lige šampiona, Crvena zvezda završava još jedan transfer?

Dogovor je blizu

Objavljeno:

Uskoro potpisuje?

Uoči predstojećih utakmica u Ligi šampiona za koju na kraju nije ni licenciran, Puma Rodrigez je u paničnoj potrazi za novim klubom samo dva i po meseca pošto je stigao u Crvenu zvezdu. A, vrata mu se, jedna za drugim, redom zatvaraju.

Slučaj standardnog reprezentativca Paname zainteresovao je i fudbalsku javnost u njegovoj domovini pa je o situaciji u kojoj se našao doskorašnji fudbaler Famalikaa govorio i selektor latinoameričke reprezentacije Tomas Kristijansen.

Puma Rodrigez
Puma Rodrigezfoto: Starsport©

Prema pisanju meksičkih medija Leon nije uspeo da se dogovori sa Crvenom zvezdom o detaljima transfera, a u međuvremenu se povukao i Klub Amerika, te je Pumi propala i ta opcija. Ipak, Kristijansen tvrdi da i dalje ima nade za 26-godišnje krilo.

Puma Rodrigez
Puma Rodrigezfoto: Starsport©

- Generalni direktor Leona nas je obavestio da se dolazak Hosea Luisa zakomplikovao i mada Pačuka i dalje radi na tome da obezbedi njegov transfer Leon neće biti njegova destinacija. Igračev odnos sa Crvenom zvezdom je zahladneo, sve strane traže najbolje rešenje - izjavio je danski stručnjak za ESPN.

Ali moraće da se ubrzaju ukoliko žele da ga pronađu, jer vremena je sve manje. Prelazni rok u Meksiku završava se sutra, u Turskoj i Srbiji danas, u Izraelu do 18. septembra. U svim ostalim koliko-toliko primamljivim ligama fudbalska pijaca već je zatvorena...

- Baš danas, pre tri sata, razgovarao sam sa njim o situaciji. Takođe i o mogućem interesovanju drugog tima, ali mislim da će sve proći kako treba i da ćemo za par dana čuti vesti - zaključio je Kristijansen.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso sport/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.