"Sve maneken do manekena": Prošao kroz "toplog zeca" zbog četničkih tetovaža i JK, sad dočekao svojih 5 minuta!
Ognjen Vranješ, Foto: Printscreen

oglasio se

"Sve maneken do manekena": Prošao kroz "toplog zeca" zbog četničkih tetovaža i JK, sad dočekao svojih 5 minuta!

Osam godina je nosio dres ove reprezentacije i dobro zna šta sve nose nastupi za reprezentaciju BiH, tako da je na svom Instagramu burno reagovao i prozvao aktuelne igrače u državnom timu

Objavljeno: 07:33h

Jedan od najboljih igrača Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić odlučio je da se povuče iz državnog tima već sa 25 godina. Odluku je doneo posle velikih pritisaka u javnosti, dok se u sve uključio i njegov otac Mirsad - koji ga se odrekao, na šta Anel naravno nije ćutao posebno jer je "upleo" i njegovu suprugu.

Zbog opšteg haosa koji traje već nekoliko dana i koji je fudbal u Bosni i Hercegovini stavio na stub srama, javio se i bivši reprezentativac "zmajeva" Ognjen Vranješ. Osam godina je nosio dres ove reprezentacije i dobro zna šta sve nose nastupi za reprezentaciju BiH, tako da je na svom Instagramu burno reagovao i prozvao aktuelne igrače u državnom timu. Doduše, nikog od njih nije poimence.

"Nekad se ovako igralo, a danas sve maneken do manekena. Čast izuzecima. Odjednom svi veliki igrači pa niko neće da igra za reprezentaciju", napisao je uz fotografiju na kojoj je u duelu sa Markom Arnautovićem.

Podsetimo, Vranješ je takođe prošao kroz "toplog zeca" u reprezentaciji Bosne i Hercegovine zbog spornih tetovaža koje ima na telu, a kojima je veličao četničkog vojvodu Momčila Đujića, dok je tada bila i aktuelna afera sa Jelenom Karleušom. Tako ga je 2019. zbog toga iz reprezentacije praktično "oterao" tadašnji selektor Robert Prosinečki.

Šta je Robi rekao o Vranješu?

"Sam je sebe diskvalifikovao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagovao i osudio njegove postupke pre izvesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju", istakao je Prosinečki agenciji "Anadolija" zašto je precrtao Vranješa 2019. godine.

"Istina, imaćemo problema zbog toga. Vranješ je igrao veoma dobro u proteklom periodu i moraćemo tražiti rešenje na poziciji desnog beka. Nadam se da ćemo uspeti što pre naći adekvatnu zamenu na toj poziciji, tj. da će igrači koji bi mogli konkurisati na toj poziciji biti u takmičarskoj formi".

Bonus video:

06:12

TUŽILAŠTVO MORA DA PODIGNE OPTUŽNICU Spasić o navodnom ubistvu male Danke: Postoji opasnost da osumnjičeni budu pušteni na slobodu

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.