"Nisam ni među 15 u istoriji Partizana!" Saša Ilić brutalno iskren (Foto)
Saša Ilić, Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

LEGENDA

"Nisam ni među 15 u istoriji Partizana!" Saša Ilić brutalno iskren (Foto)

Osvojio 11 trofeja u dresu "parnog valjka"

Objavljeno:

Saša Ilić je legendarni kapiten Partizana i rekorder po broju utakmica u crno-belom dresu, a nosio je dres reprezentacije pod tri imena.

Saša Ilić
Saša Ilić foto: Starsport©

Ostavio je veliki trag u srpskom fudbalu, ali je u razgovoru za ruske medije bio brutalno iskren i skroman oko svog statusa u Humskoj.

- Ako govorimo o brojkama, onda da, odigrao sam najviše mečeva za klub. Postigao sam i dosta golova. Uzeo sam s Partizanom 11 trofeja i veoma sam ponosan na njih. Ako idete po statistici, onda ja sam legenda. Međutim, ako me uporedite sa drugim igračima, ja realno nisam u vrhu. Mislim da nisam ni među prvih 15 - rekao je Ilić.

Saša Ilić
Saša Ilić foto: Starsport

Postavlja se pitanje, ko onda jeste?

- Za mene je najbolji igrač Partizana svih vremena Momčilo Vukotić, koji nas je napustio pre tri godine. Na drugo mesto bih stavio Predraga Mijatovića, koji je posle Partizana zablistao u Real Madridu i pogodio u finalu Lige šampiona. Od novije generacije tu su Dušan Vlahović, Andrija Živković, Saša Lukić, Strahinja Pavlović. Mnogi đaci Partizana igrali su u vrhunskim klubovima - Real Madridu, Barseloni, Mančester junajtedu. Ovo su samo neki od igrača, ako nastavim da nabrajam nećemo završiti intervju do sutra - zaključio je trener Nižnjeg Novgoroda.

Bonus video:

00:24

Partizan, grobari

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.