"Šokirana sam, mnogo puta sam plakala..." Oglasila se Anelova žena nakon što ga se otac odrekao! (FOTO)
Anel i Marijana Ahmedhodžić, Foto: Printscreen/Instagram/marijana.ahmedhodzic

PRAVO U CENTAR!

"Šokirana sam, mnogo puta sam plakala..." Oglasila se Anelova žena nakon što ga se otac odrekao! (FOTO)

Nastavak drame

Objavljeno:

Anel Ahmedhodžić odlučio je da više ne igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine za koju je do sada upisao 24 nastupa i jedan pogodak.

Navijači su vređali njegovu ženu, a onda se javio otac štopera Šefild junajteda koji je izjavio svašta i onda se odrekao sina.

Anel Ahmedhodžić
Anel Ahmedhodžićfoto: Phil Oldham / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada se oglasila Marijana, supruga defanzivca, a suština njene poruke je da nema nikakve veze sa odlukom muža da ne igra za nacionalni tim.

- Toliko sam šokirana i tužna ovim užasnim porukama i napadima koje dobijam na ljude koji misle da sam ja razlog zašto Anel više ne igra za Bosnu. Nikada nisam imala ništa s tim. On je odrastao čovek sa sopstvenim izborima. Nikada nisam i nikada neću imati izreku o bilo čemu što se tiče njegovog fudbala, jedino što sam radila je da podržavam šta god on odluči i uvek ću. Bila sam tako ponosna što je moj muž igrao za svoju zemlju, zašto bih ga dođavola naterala da prestane da to radi? Iz kog razloga tačno? Svaki put kada je imao utakmicu, uvek sam išla u Bosnu da ga bodrim, na svaku utakmicu! Mnogo puta sam bila u suzama na utakmicama jer sam bila ponosna na njega. Da ljudi pomisle da ću ga naterati da prestane to da radi iz nekog razloga. Ne mogu da razumem... I ja sam tužna što više ne igra tamo i nadam se da će se vratiti u budućnosti, jer znam koliko voli svoju zemlju i svoje navijače - napisala je Marijana.

Marijana Ahmedhodžić
foto: Printscreen/Instagram/marijana.ahmedhodzic

Bonus video:

00:58

Fudbal se vraća kući

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.