Mladen Krstajić otkrio "mračne tajne" reprezentacije Srbije!
Krstajić i Piksi, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

Mladen Krstajić otkrio "mračne tajne" reprezentacije Srbije!

"Jedan iz Zvezde, drugi iz Partizana"

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije je u krizi, a ovog leta došlo je do korenitih promena u FSS.

Uprkos lošim rezultatima, Dragan Stojković Piksi i dalje ima podršku. Ipak, činjenica je da nešto ne štima u srpskoj kući fudbala.

Sada se pojavila izjava nekadašnjeg selektora "orlova" Mladena Krstajića koji je otkrio "čudne stvari" koje su se dešavale dok je on bio na klupi Srbije.

On je predvodio našu selekciju na Mundijalu u Rusiji 2018. godine, nakon što je njegov prethodnik Slavoljub Muslin izborio plasman na SP.

- Javnost me je dočekala na nož. Takav sam po prirodi, možda zbog toga, jer ne znam da povučem ručnu. Da razjasnimo to u vezi s sa Muslinom, jer to mnogi vole da mi spočitavaju - rekao je Krstajić i nastavio:

Mladen Krstajić
Mladen Krstajićfoto: Starsport

- Mene su doveli Kokeza i pokojni Bunjevčević, a ne Muslin! Da znate za ubuduće, u reprezentaciji. Kad dođe novi selektor, pomoćni moraju biti kompenzacija. Jedan iz Zvezde, drugi iz Partizana. Da imaš balans! Eto, da javnost sazna nešto što dosad nije znala. To je ono što nije normalno. Zamislite da u nemačkoj reprezentaciji bude jedan iz Bajerna, a drugi iz Dortmunda. Kod nas je drugačije - rekao je Krstajić.

Nakon otkaza u reprezentaciji Srbije, crnogorski stručnjak je vodio TSC, Makabi iz Tel Aviva, selekciju Bigarske, a trenutno je bez angažmana.

Bonus video:

02:22

Piksi po sletanju na aerodrom

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.