Izazvao haos: Dragan Stojković Piksi doneo naprasnu odluku
Dragan Stojković Piksi, Foto: Bernd Feil/M.i.S. / imago sportfotodienst / Profimedia

pred meč sa dancima

Izazvao haos: Dragan Stojković Piksi doneo naprasnu odluku

Selektor voli da improvizuje

Objavljeno: 17:26h

Fudbaleri Srbije od 18 časova igraju meč 2. kola A Lige nacija protiv selekcije Danske, a raspoloženje u timu je na zavidnom nivou.

Tome u prilog fotografije i snimci koje je objavio FSS neposredno pred utakmicu na "Parkenu".

Dragan Stojković Piksi je poveo reprezentativce u šetnju ulicama Kopenhagena, a onda je naprasno odlučio da održi improvizovani trening.

- Od dana kada je došao na kormilo najboljeg nacionalnog tima, selektor Dragan Stojković u danu odigravanja utakmice, prilikom gostovanja, obavezno povede igrače u šetnju, da li je to Lisabon, Beč, Budimpešta, Stokholm, Oslo, Kaunas …ili kao danas Kopenhagen, ne postavlja se pitanje, jednostavno trenuci za malo opuštanje i – razgibavanje. I uvek po pravilu naši reprezentativci privuku veliku pažnju lokalnog stanovništva, a danas i silnih turista koji su okupirali dansku prestonicu. I dok su se Milenković i drugovi razgibavali, pridružili su im se i Japanci, Kinezi…i oni su sledili „uputstva“ Kacušita Kinošija, trenera u stručnom štabu Orlova zaduženog za kondicioni deo, zagrevanje. A kako gotovo svuda gde gostuje Srbija, ima i naših navijača ili ljudi sa prostora bivše Jugoslavije, čula se i sada podrška Piksijevim Orlovima…“Svaka čast na meču sa Španijom, svaka čast… - navodi se na sajtu FSS.

Bonus video:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.