Ko bi ovo rekao? Ovako je Rade Bogdanović prokomentarisao Srbija - Španija
Ovako je Rade Bogdanović prokomentarisao Srbija - Španija, Foto: RTS/Printscreen

oglasio se

Ko bi ovo rekao? Ovako je Rade Bogdanović prokomentarisao Srbija - Španija

Rade Bogdanović imao je pozitivan komentar na sjajnu partiju Srbije i bod protiv Španije na otvaranju Lige nacija (0:0).

Objavljeno:

Srbija je osvojila bod protiv najtežeg mogućeg rivala. Orlovi su odigrali 0:0 protiv Španije, a nakon duela se oglasio i selektor Dragan Stojković Piksi, koji se na startu osvrnuo i na dešavanja iz Nemačke.

Meni je ono što je najvažnije, to je da reakcija ovih igrača i tu neku mladost koju smo videli, sve ono što se dešavalo u tom taktičkom smislu. Vraćam se na disciplinu. Da se vratim za Nemačku, bilo je momenata kad si hteo iz kože da izađeš jer igrači, koje neću da pominjem, jednostavno ne poštuju to što se traži. Normalno da imaš problem, ali ovako kad igraš, kad poštuješ ono što se traži.

Te detalje iz Nemačke često je komentarisao i Rade Bogdanović, koji je i sada imao šta da kaže. Čestitao je na igri i istakao da će protiv Danske biti drugačije i da se moramo prilagoditi.

- Pa jeste, u pravu ste, ali za naš tim je ovaj bod bitan za samopouzdanje i utakmice koje dolaze. Odličan Rajković kao i svi naši reprezentativci, možemo samo da im čestitamo, jer ipak je to prvak Evrope, a buduće utakmice će pokazati na kakvom smo putu. Biće totalno drugačija utakmica i način igre, jači tempo i intenzitet, ali su momci su pokazali da su danas hteli da brane i odbrane grb koji nose. Branili smo se i odbranili smo se protiv evropskog prvaka.

Bonus video:

12:24

SVET BRUJI ZBOG MOGUĆEG UVOĐENJA VOJNOG ROKA U SRBIJI?! Eksperti tvrde: Boje se jake Srbije, bez vojske ne možemo biti slobodni

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.