Neočekivan potez Čelsija prema Petroviću!
Đorđe Petrović, Foto: - / imago sportfotodienst / Profimedia

ZANIMLJIVa odluka

Neočekivan potez Čelsija prema Petroviću!

Nisi više u planovima kluba, poslat si na pozajmicu, ali ćemo ti ipak dati novi ugovor sa boljim uslovima - na takav način posluju ''plavci'', bar je takva situacija sa srpskim golmanom

Objavljeno: 20:35h
I K

Da li je iko mogao da očekuje ovakav epilog situacije sa Đorđom Petrovićem? Čelsi je povukao sve samo ne očekivani potez kada je u pitanju situacija sa srpskim golmanom.

Prošlo leto, za Srbina kao iz snova. Iz Nju Inglanda, prema Premijer ligi, i na kraju - Čelsi. Tako je Petrović došao do najvećeg transfera u karijeri vrednog 16 miliona evra.

Kako je obukao dres ''plavaca'', tako mu je odmah ukazano poverenje, pa je Srbin dejstvovao na golu kao prva opcija premijerligaša. A, tu šansu, Petrović je iskoristio na pravi način. Međutim, dolaskom Enca Mareske na klupu ''plavaca'', za nekadašnjeg igrača Čukaričkog nije bilo mesta u timu, te je Petrović pao u potpunu senku.

Đorđe Petrović
Đorđe Petrovićfoto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Kao naredni logičan potez, bila je pozajmica za srpskog reprezentativca, pa će tako Petrović provesti sezonu u Strazburu.

Međutim, londonski klub je doneo potpuno neočekivanu odluku nakon što je poslao Srbina u Francusku, sa obzirom je Petroviću ponuđen novi ugovor sa boljim uslovima - prenosi poznati insajder Fabricio Romano.

Iz Čelsija i dalje računaju na Srbina, možda ne ove sezone, ali definitivno narednih, čime su ovakvim potezom to i dokazali.

Definitivno, u ovom trenutku, Strazbur je najbolja opcija za Petrovića, gde će Srbin dobiti više prostora za napredak, uz to će moći da neguje formu, i pokuša da se zalaganjem i kvalitetnim partijama u Francuskoj, Čelsiju ponovo naredne sezone nametne kao prva opcija na golu.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.