"Razlog je nezadovoljstvo selektorom i zato nisu hteli da dođu da igraju!" Rade Bogdanović opleo po Piksiju
Rade Bogdanović o Draganu Stojkoviću Piksiju, Foto: Printscreen/RTS1

PRAVO U CENTAR!

"Razlog je nezadovoljstvo selektorom i zato nisu hteli da dođu da igraju!" Rade Bogdanović opleo po Piksiju

Nekadašnji igrač, a danas stručni konsultant kao i uvek, bez dlake na jeziku

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje Španiju u četvrtak od 20.45 u prvom kolu A Lige nacija na stadionu "Rajko Mitić."

Selektor Dragan Stojković Piksi je u problemu jer je nacionalni tim desetkovan za ovo okupljanje, a premijerni protivnik je aktuelni prvak Evrope.

Uvukao se crv sumnje u javnost da navedeni razlozi oko izostanaka nisu baš istiniti, posebno jer igrači nastupaju za svoje klubove.

Takvog mišljenja je i nekadašnji fudbaler, sada stručni konsultant Rade Bogdanović čije su izjave uvek bez dlake na jeziku.

Rade Bogdanović
Rade Bogdanovićfoto: RTS/Printscreen

- Razlog je nezadovoljstvo selektorom i zato nisu hteli da dođu da igraju. Možda Vlahović neće da igra desnog veznog kao što je igrao za reprezentaciju. Meni je bilo nelogično da selektor posle tri godine promeni prvog golmana na Evru. Obrazloženje je bilo šturo. Nismo dobili ništa posle tog takmičenja. Bilo bi korektno da se izašlo sa izjavom, ono na aerodromu je bilo u prolazu i bez respekta prema fudbalskoj Srbiji. Mislim da ovih šest fudbalera nisu hteli da igraju, izmislili su razlog. Privatan razlog? Igraš protiv prvaka Evrope - rekao je Bogdanović prilikom gostovanja na Blic TV.

Otkazali reprezentaciji - Sergej Milinković-Savić, Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović
Otkazali reprezentaciji - Sergej Milinković-Savić, Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrovićfoto: Starsport©

Govorio je i o Fudbalskom savezu Srbije.

- Rekao je (prim.aut. selektor Stojković) da su oni koji iskoriste šansu na ovim utakmicama zabetonirani u nacionalnoj selekciji. Ako bude napravio rezultat i ostao u svom sedlu, mislim da će to da bude tako zbog njegovog stava i sujete. Za mene jako komična situacija u FSS - poručio je Bogdanović.

Bonus video:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

(Espreso/Blic TV/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.