Napustio Partizan, oproštaj i zbogom!
Napustio Partizan, Foto: Starsport

gotovo

Napustio Partizan, oproštaj i zbogom!

Otišao iz Humske

Objavljeno:

Doskorašnji fudbaler Partizana Mateus Saldanja potpisao je ugovor sa mađarskim šampionom Ferenvcarošem, dok je crno-belima na ime obeštećenja pripala suma od četiri miliona evra i 20 procenta od naredne prodaje.

Brazilac se nakon odlaska iz Partizana oglasio na svom zvaničnom Instagram nalogu, a njegovu poruku prenosimo u celosti:

- Želim da vam se zahvalim za sve što smo prošli zajedno, za sve što ste učinili da postanem profesionalac i osoba kakva sam danas. Prošli smo kroz mnogo dobrih trenutaka, ali to nije bilo dovoljno da stvorimo nešto večito.

Nadam se da ću jednog dana moći da se vratim i ponovo živimo te trenutke. Strastven sam u vezi sa svime što smo izgradili tokom ove godine zajedno.

Ne odlazim na način na koji sam zamišljao i želeo, ali je bilo neophodno, iako sam imao i druge osećaje… Klub je doneo druge odluke, i neke od njih nisu bile uspešne, posebno u vezi sa mnom kao igračem.

Želim da se zahvalim svim direktorima i partnerima što su me tako dobro dočekali od prvog dana u Beogradu, i želim da se zahvalim treneru Igoru na pomoći tokom mog puta u Partizanu.

Nadam se da me nikada nećete zaboraviti, jer vas nikada neću zaboraviti!

Kada imate dijamant, činite sve da ga zaštitite i učinite da sija još jače - stoji u objavi Saldanje.

Bonus video:

00:56

Saldanja iznenadio dečaka Viktora Miletića

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.